Moderator: Estraven
Alienor pisze:Kaziu, zakochałam sięJeśli kić może jeść normalne kocie jedzonko i jeśli TDT do końca sierpnia was urządza to mogę go "przechować" Mam małe mieszkanie, 2 rezydentki i 4 tymczasy, dlatego tylko tak awaryjnie

Maryla pisze:Alienor pisze:Kaziu, zakochałam sięJeśli kić może jeść normalne kocie jedzonko i jeśli TDT do końca sierpnia was urządza to mogę go "przechować" Mam małe mieszkanie, 2 rezydentki i 4 tymczasy, dlatego tylko tak awaryjnie
![]()

joshua_ada pisze:Zapraszam na bazarek dla m.in. Kazia.
viewtopic.php?f=20&t=130860
Proszę, reklamujcie bazarek wśród znajomych. Kazio nadal czeka na DT w szpitaliku

joshua_ada pisze:![]()
"Leżę sobie w tej klatce. Nie wiem o co chodzi, czego oni ode mnie chcą. Choć faktycznie szyjka mnie już tak nie boli. Ale co ja tu robię? Nie ma nic. Nie ma gdzie się schować. Wciąż śpię na tym samym ręczniku. Dużo śpię, bo co tu można robić. A mógłbym już iść do domu. Tylko gdzie teraz jest mój dom? Jestem taki zagubiony... Pomocy! Mówią, że kochają koty. Ale czy ktoś kocha mnie? Ja mógłbym kogoś pokochać. Wiem."
Zofia&Sasza pisze:joshua_ada pisze:![]()
"Leżę sobie w tej klatce. Nie wiem o co chodzi, czego oni ode mnie chcą. Choć faktycznie szyjka mnie już tak nie boli. Ale co ja tu robię? Nie ma nic. Nie ma gdzie się schować. Wciąż śpię na tym samym ręczniku. Dużo śpię, bo co tu można robić. A mógłbym już iść do domu. Tylko gdzie teraz jest mój dom? Jestem taki zagubiony... Pomocy! Mówią, że kochają koty. Ale czy ktoś kocha mnie? Ja mógłbym kogoś pokochać. Wiem."
Śliczny tekst. Jutro mu zrobię z tym tekstem wydarzenie na WKDT na FB. Ada, może mu osobny wątek zrobić? Tylko że ja już nie wydolę
mamy awaryjny TDT, ale wiem, że Alienor też teraz ciężko, poza tym to TDT a nie DT.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt, Google [Bot], sebans i 66 gości