potem będziemy myśleć
jedno jest pewne: ta kwestia w niczym nie opóźni tego, co ma być

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:Ja już 2 dychy na Izunie wydałem. Mam fakturę.![]()
Mary_Poole pisze:PcimOlki pisze:Ja już 2 dychy na Izunie wydałem. Mam fakturę.![]()
dezodorant jej kupiles?
Mary_Poole pisze:PcimOlki pisze:Ja już 2 dychy na Izunie wydałem. Mam fakturę.![]()
dezodorant jej kupiles?
Mary_Poole pisze:Kazda elegantka potrzebuje dezodorantu w torebce
rysiowaasia pisze::strach: Ludzie! Co sie dzieje na tym forum !
To sa chwyty ponizej pasa! Bardzo niegrzeczne, nie mające nic wspólnego z problemem!
Czy nie stać Was na merytoryczną dyskusję? Po co te kremy liftingujące i dezodoranty? Co one maja wspólnego z kotami !?
Przemawia przez Was nienawiść i agresja...
Przykre to
rysiowaasia pisze::strach: Ludzie! Co sie dzieje na tym forum !
To sa chwyty ponizej pasa! Bardzo niegrzeczne, nie mające nic wspólnego z problemem!
Czy nie stać Was na merytoryczną dyskusję? Po co te kremy liftingujące i dezodoranty? Co one maja wspólnego z kotami !?
Przemawia przez Was nienawiść i agresja...
Przykre to
ewan pisze: A w tym konkretnym wątku o kotach jest bardzo dużo napisane wystarczy przeczytać od poczatku,a nie wyskakiwać z takim tekstem. Jeżeli Cię to bulwersuje to nie musisz tutaj zaglądać,
rysiowaasia pisze:ewan pisze: A w tym konkretnym wątku o kotach jest bardzo dużo napisane wystarczy przeczytać od poczatku,a nie wyskakiwać z takim tekstem. Jeżeli Cię to bulwersuje to nie musisz tutaj zaglądać,
Ale zajrzałam, bo skad mogłam wiedzieć ,ze na takim "poziomie" prowadzicie dyskusję? Wyraziłam swoje zdanie na temat kultury Waszych ostatnich wypowiedzi. I proszę: usłyszalam coś w stylu: spadaj, jak ci się nie podoba" !
Tak trudno przyznać sie do własnych wad ...A jak łatwo opieprzyć kogoś, kto je zauwaza...
A watek przeczytałam od początku. Nie bronię Kociej Mamy. Przerażają mnie tylko argumenty niezwiązane ze sprawą ( kremy, dezodoranty )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MojaMigotka i 1287 gości