Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:A skoro tydzień temu zaginął, to czy ten pan go szukał? Jakieś ogłoszenia były? Skąd w ogóle się dowiedział o Tobie?
Trochę tego będzie - 3 rtg pierwzego dnia, kolejne rtg drugiego dnia, szpitalik od 31.03 do wczoraj, kroplówki, leki...piotr568 pisze:tylko niech pokryje poniesione przez Ciebie koszty.
.... ..piotr568 pisze:To też sprawdzian na odpowiedzialność za zwierzaka, że się poczuwa.
Wiadomo. Ale ten już bez jajek i czegoś nauczony, a facet na pwno weźmie kolejnego, i nie wykastruje, bo to pewnie krzywda, i będzie wypuszczał, bo to ograniczenie wolności..piotr568 pisze:Jak się wypnie, to wiadomo jaki byłby dalszy los kociaka u niego.
W sumie to parę minut rozmowy z gościem wystarczy, żeby się zorientować, jaki ma stosunek do kota...piotr568 pisze:Jeszcze można się wywiedzieć do którego weta chodził (jeśli chodził kiedyś) i tam zasięgnąć opinii o właścicielu.
– Gosia wczoraj odebrała ode mnie.gosiaa pisze:Ania, możemy się na dzisiaj jakoś umówić na odbiór tej klatki, jest bardzo potrzebna, za chwilę będzie za późno.
– ta klatka też wczoraj została przez kogoś z Was odebrana.andorka pisze:Annskr, ale jedyna w tej chwili mała kotylionowa klatka jest u "Twoich" karmicielek, to nie kwestia pożyczenia tylko zwrotu naszej.
annskr pisze:– Gosia wczoraj odebrała ode mnie.gosiaa pisze:Ania, możemy się na dzisiaj jakoś umówić na odbiór tej klatki, jest bardzo potrzebna, za chwilę będzie za późno.– ta klatka też wczoraj została przez kogoś z Was odebrana.andorka pisze:Annskr, ale jedyna w tej chwili mała kotylionowa klatka jest u "Twoich" karmicielek, to nie kwestia pożyczenia tylko zwrotu naszej.
Czyli macie jedną naszą klatkę, tak?
Postaram się wyjaśnić, kto ją odbierał.andorka pisze:To ja już nic nie rozumiem - wiem, że jedna klatka była w Twoim rejonie i tę właśnie miał odebrać gosiaa, o drugiej nie wiem nic.
gosiaa pisze:Wiem że jeszcze zginęła klatka CC.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 186 gości