Amelko, czy udałoby się w najbliższym czasie zrobić te ulotki, o których kiedyś rozmawiałyśmy? Na cegiełkach nie ma numeru konta, więc można by jeszcze było wysłać ulotki ze wzruszającym tekstem, zachęcającym do wpłat na nasze koty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:To ja może z nieco lepszą informacją. Ze sprzedaży cegiełek u mojego kuzyna mamy $200 (poszło 40 cegiełek, zostało kilka, które może jeszcze uda się sprzedać).
Amelko, czy udałoby się w najbliższym czasie zrobić te ulotki, o których kiedyś rozmawiałyśmy? Na cegiełkach nie ma numeru konta, więc można by jeszcze było wysłać ulotki ze wzruszającym tekstem, zachęcającym do wpłat na nasze koty
Leone pisze:Przepraszamy, że my tak z innej bajki, ale strasznie się dziś zdziwiliśmy, bo...
Ekhm, nasze rodzeństwo zaczyna się do siebie dobierać...
Ale to chyba za wcześnie, prawda? Przecież one mają z 5 miesięcy
Tweety pisze:o Gaju pisała Solangelica ale upierała się, że to koło Wieliczki, na moje sugestie nie odpowiedziała. Więc pozostawiłam temat. Dr Szpeyer mógłby nam zaszczepić czarnuszki od Miuti ale u niej to zupełnie inna pora wchodzi w grę, na pewno po 17-stej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102, puszatek i 87 gości