andzelika1952 pisze:Jeszcze jedno - czy kotka miała badania w kierunku wirusowego zapalenia otrzewnej ?
nie miała a jakie sa objawy prosze napisz coś więcej
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andzelika1952 pisze:Jeszcze jedno - czy kotka miała badania w kierunku wirusowego zapalenia otrzewnej ?
andzelika1952 pisze:Miałam ostatnio kotka z FIP - nie miał tylko apetytu i co jakiś czas dostawał temp. do 39,7 . Po podaniu antybiotyku i sterydu , wit. była poprawa i znowu to samo . Marniał w oczach i tak odszedł za TM. Wyniki też były w normie. FIP potwierdził test.
cypisek pisze::D MOIM zdaniem nie ma co kotce wymyslac chorob!!!!bedzie miała wyniki,okaze się.no niestety w Swinoujsciu klinika to nie ASPICA.. więcwyniki w poniedziałek.ja tez słyszałam ze białe koty to głuchota slepota....buu moze starczy już. MOIM ZDANIEM TO STRES DAJCIE JEJ CZAS!!!MAM pytanko do Grazyna po co tak usilnie szukasz białego kota?>????
cypisek pisze::D MOIM zdaniem nie ma co kotce wymyslac chorob!!!!bedzie miała wyniki,okaze się.no niestety w Swinoujsciu klinika to nie ASPICA.. więcwyniki w poniedziałek.ja tez słyszałam ze białe koty to głuchota slepota....buu moze starczy już. MOIM ZDANIEM TO STRES DAJCIE JEJ CZAS!!!MAM pytanko do Grazyna po co tak usilnie szukasz białego kota?>????
PcimOlki pisze:andzelika1952 pisze:Miałam ostatnio kotka z FIP - nie miał tylko apetytu i co jakiś czas dostawał temp. do 39,7 . Po podaniu antybiotyku i sterydu , wit. była poprawa i znowu to samo . Marniał w oczach i tak odszedł za TM. Wyniki też były w normie. FIP potwierdził test.
Jaki test? Czyżby wynaleziono wreszcie jakąś nowość, która może potwierdzić FIP?
Grażyna-kg pisze:PcimOlki pisze:andzelika1952 pisze:Miałam ostatnio kotka z FIP - nie miał tylko apetytu i co jakiś czas dostawał temp. do 39,7 . Po podaniu antybiotyku i sterydu , wit. była poprawa i znowu to samo . Marniał w oczach i tak odszedł za TM. Wyniki też były w normie. FIP potwierdził test.
Jaki test? Czyżby wynaleziono wreszcie jakąś nowość, która może potwierdzić FIP?
Test jest "stary jak świat" - standardowy. Niestety, nie jest do końca miarodajny, bo reaguje pozytywnie na antyciała koronawirus (w krwi), a z korona styczność miała większość bezdomnych, w dzieciństwie chorujących. Gdy na przedziałce zaznaczy się jedna "kreseczka", to "na dwoje babka wróżyła", dopiero wyrażne dwie kreski - 95 % FIP.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości