meggi 2 pisze:mziel52 pisze:Ooo, jak fajnie, to ja się też dorzucę do "zajączka" dla Praksedy, tylko podajcie na pw, gdzie
Ja tez chetnie grosik dorzuce.
Ja też, ja też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meggi 2 pisze:mziel52 pisze:Ooo, jak fajnie, to ja się też dorzucę do "zajączka" dla Praksedy, tylko podajcie na pw, gdzie
xandra pisze:
nie chcę pisać w wątku Dorci - modlę się za Grzesia.........
villemo5 pisze:xandra pisze:
![]()
Żadnych wieści nie mam...
Tylko kciuki zaciśnięte cały czas
villemo5 pisze:xandra pisze:
![]()
Żadnych wieści nie mam...
Tylko kciuki zaciśnięte cały czas
xandra pisze:dziewczyny, napisałam tam ale tu Was chce zapytac o zdanie
moze pielegniarka prywatna do domu by spedził z rodziną te swieta jak najwygodniej?
czy ktoś z Dorotą o tym pogada? ja tak blisko nie jestem
AniHili pisze:meggi 2 pisze:mziel52 pisze:Ooo, jak fajnie, to ja się też dorzucę do "zajączka" dla Praksedy, tylko podajcie na pw, gdzie
Jeśli to jeszcze możliwe, to i ja się dorzucę. O ile uda mi się odpalić w domu net i zrobić przelewAle o konto poproszę.
villemo5 pisze:UWAGA!!!
Z Waszych postów, pw i telefonów płyną sygnały o wielkiej chęci pomocy dla Dorci44 i Grzesia. Jak zwykle nie zawiedliście!
Kochani! Wraz z aamms uradziłyśmy, że skoro nie mamy sygnału od Dorci (co zrozumiałe jest) trzeba zacząć działać mimo wszystko. Każdy wie, że sytuacja finansowa Dorci jest tragiczna. Zatem kto może niech wpłaci dowolną kwotę bezpośrednio na konto Dorci. Dysponuję numerem jej konta i wraz z aamms będziemy je rozsyłać osobom, które będą chciały zrobić wpłatę. Nie ma czasu na zastanawianie się co jest najbardziej potrzebne. Niech Dorcia zdecyduje sama. Dajmy jej tylko taką możliwość. Niech Dorcia uwierzy, że dobro powraca. Zasługuje na to, jak nikt inny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości