Ramzes -rudy miziak U KOSMITEK NIE ŻYJE [*] [*] [*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 03, 2009 23:34

dagmara-olga pisze:oj Ramzes, Ramzes, czyś ty się od mojej Mruni tym rzyganiem zaraził? Odpuść i zdrowiej!
Do domku jedziemy z Moś w poniedziałek - taki jest plan :-), bardzo prosimy domek o przygotowanie wszystkich pytań i wątpliwości.

Ramzesek zaczoł jeść conva i nie zwymiotował i pozdrawia Mruni aby tez sie nie dała rzygańsku ......
Bede niecierpliwie czekac na wieści z wizyty przedadopcyjnej :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro mar 04, 2009 8:45

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko i wizytę u Kattinki
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro mar 04, 2009 8:55

dobre wieści :ok:

mizianki dla pieszczocha Ramzeska :love:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro mar 04, 2009 10:47

Ramzesek już papusia :twisted: :twisted: :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 04, 2009 12:07

Justa&Zwierzaki pisze:Ramzesek już papusia :twisted: :twisted: :twisted:

:dance:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro mar 04, 2009 15:06

tylko żeby papusiał i nie zwracał....

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Śro mar 04, 2009 18:25

Za zdrówko i dobry domek :ok: :ok: :ok: :ok:

TMEJ

Od: Pt kwi 27, 2007 11:51

Post » Śro mar 04, 2009 19:32

Może robi to pani trochę nieświadomie, ale moim zdaniem trochę mnie pani zniechęca. Jeżeli boi się pani oddać Ramzeska z moje ręce - proszę po prostu napisać. Mi zależy po prostu na adopcji kotka, który domu potrzebuje. Chciałam zrobić dobry uczynek, a od dawna marzyłam o tym, żeby mieć kota.. Myślę, że w moim domu byłoby mu dobrze. Napewno nie będzie zaniedbywany, mimo tego, że mam dużo nauki. Czekam na wizytę adopcyjną i mam nadzieję, że nie będzie miała pani dużo wątpliwości. Pozdrawiam

Kattinka

Od: Nie lut 15, 2009 15:45

Post » Śro mar 04, 2009 20:45

Kattinka pisze:Może robi to pani trochę nieświadomie, ale moim zdaniem trochę mnie pani zniechęca. Jeżeli boi się pani oddać Ramzeska z moje ręce - proszę po prostu napisać. Mi zależy po prostu na adopcji kotka, który domu potrzebuje. Chciałam zrobić dobry uczynek, a od dawna marzyłam o tym, żeby mieć kota.. Myślę, że w moim domu byłoby mu dobrze. Napewno nie będzie zaniedbywany, mimo tego, że mam dużo nauki. Czekam na wizytę adopcyjną i mam nadzieję, że nie będzie miała pani dużo wątpliwości. Pozdrawiam

Ja Cie wcale nie znichacam tylko chce abyś wiedziała ze Ramzes jest kotkiem bardzo absorbującym , czy jak będziesz sie uczyc bedziesz też mogła mu czas poświęcić , on uwielbia siedzieć na kolanach , być trzymany jak niemowlak na ręku ,( ja mu poświecam bardzo duzo czasu i jest do tego przyzwyczajony ) uwielbia sie bawic a to pochłania czas a mnie zalerzy aby mial jaknajlepsza opieke i jak to pogodzisz , ja sie poprostu martwie czy dasz rade i czakam z niecierpliwościa na wyniki z wizyty przedadopcynej :twisted: :twisted: :twisted: i mam nadzieje że bedziesz dobrym domkiem a jak rodzice sie na to zapatrują ???
A karme RC dla kastratów , drapak żwirek i kuwetke już zamówiłaś ??? Pytam bo w przyszłym tygodniu będzie miał wyjęty drut i juz zaniedługo bedzie mógł jechać do nowego domku , do Twojego ???
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 04, 2009 22:51

Kattinka ja wierzę, że jesteś dobrym domkiem.....i w najbliższym czasie zamieszka u Ciebie cuuudowny rudy kociak :lol: :lol:
a Juście się nie dziw....ona Ramzeska już bardzo pokochała....jak każdego kotka który u niej jest...
dlatego ja nie nadaję się na DT....raz próbowałam znaleźć domek....oddałam kociaka, moim zdaniem do najlepszego domku na świecie.....ale serducho mi pękło i po godzinie Niusiu był już u mnie z powrotem....
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro mar 04, 2009 23:08

Petka-P1 pisze:Kattinka ja wierzę, że jesteś dobrym domkiem.....i w najbliższym czasie zamieszka u Ciebie cuuudowny rudy kociak :lol: :lol:
a Juście się nie dziw....ona Ramzeska już bardzo pokochała....jak każdego kotka który u niej jest...
dlatego ja nie nadaję się na DT....raz próbowałam znaleźć domek....oddałam kociaka, moim zdaniem do najlepszego domku na świecie.....ale serducho mi pękło i po godzinie Niusiu był już u mnie z powrotem....

Oj tak , ja jak oddaje zwierze do adopcji to tak jakbym dziecko oddawała i chce aby miało jak najlepiej i kazda adopcja jest dla mnie ogromnym stresem :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 05, 2009 13:13

Jak tam przygotowania na przyjęcie Ramzeska ???
Dziś wieczorem jedziemy na zastrzyk na te paskudne przywry :roll:
On uwielbia sie miziać on by chyba mógł całą dobe być tulony głasnany :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 05, 2009 15:21

to sie dobrze sklada, poniewaz ja bardzo lubię piescic i glaskac :) moj pies czasami przede mna ucieka, bo ma dosyc ;d moglabym ja zaglaskc na smierc :) napewno Ramzeskowi poswiece rownie duzo czasu. przygotowania bardzo dobrze - niedlugo kupie karme i zwirek silikonowy, kuwete juz mam a drapak mama zamowila. taki do zabaw i skakania;d czy to wszystko musi byc gotowe na wizyte przedadopycjna?

Kattinka

Od: Nie lut 15, 2009 15:45

Post » Czw mar 05, 2009 16:07

Kattinka pisze:to sie dobrze sklada, poniewaz ja bardzo lubię piescic i glaskac :) moj pies czasami przede mna ucieka, bo ma dosyc ;d moglabym ja zaglaskc na smierc :) napewno Ramzeskowi poswiece rownie duzo czasu. przygotowania bardzo dobrze - niedlugo kupie karme i zwirek silikonowy, kuwete juz mam a drapak mama zamowila. taki do zabaw i skakania;d czy to wszystko musi byc gotowe na wizyte przedadopycjna?

super domek się szykuje Ramzesowi...przygotowania idą pełną parą...

Petka

Post » Czw mar 05, 2009 20:40

Kattinka pisze:to sie dobrze sklada, poniewaz ja bardzo lubię piescic i glaskac :) moj pies czasami przede mna ucieka, bo ma dosyc ;d moglabym ja zaglaskc na smierc :) napewno Ramzeskowi poswiece rownie duzo czasu. przygotowania bardzo dobrze - niedlugo kupie karme i zwirek silikonowy, kuwete juz mam a drapak mama zamowila. taki do zabaw i skakania;d czy to wszystko musi byc gotowe na wizyte przedadopycjna?

O jak dobrze że bedziesz go miziać tulic glaskać i oczywiscie sie z nim bawić , on jest niezmordowany , ciesze sie że drapak zamówiony a karme to lepiej duży worek bo taniej wychodzi a ja jak dzis dałam mu RC dla kastratów to marudził bo nadal jest na RC dla kociąt i jest totalnie rozpuszczony i musze mu tak powolutku zaczynać zmieniać karme :twisted: Karma by juz mogła być bo nieraz długo sie czeka na dostawe :roll:
Dzis Ramzesek jest na mnie bardzo obrazony bo dostał zastrzyk na te paskudne przywry :evil: Jeszcze tylko musi być wyjety drut i bedzie gotowy do podróży :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]