Koty w nowym domu

Na dzien dobry pies-rezydent dostal OD RUDEGO dwa razy po pysku przez kratki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:Anita - nie wiem co widzialas, wg mnie to niewyspana kopcaca babe z worami pod oczami z malym garbem zamiast skrzydelek
Liwia_ pisze:Najpierw wiesci
Koty w nowym domuW samochodzie Burcia miotala sie po transporterze okrutnie i plakala, zawodzila i wyklocala sie non-stop, w pociagu podobno oba koty zasnely i grzecznie przespaly cala droge...
Na dzien dobry pies-rezydent dostal OD RUDEGO dwa razy po pysku przez kratkiNo no, a podobno taka z niego niezgula
Chyba sobie chce odbic to bicie w schronie... Burcia wsunela kolacje z 2 misek, zwiedza i "dala wycisk" kocurkowi-rezydentowi, ktory jest wyjatkowo przestraszony... Bura Maszyna Bojowa jest ciekawska i miziasta, ale chyba beda wojny, bo nowe futrzaste nabytki okazaly sie wyjatkowo zadziorne
Liwia_ pisze:Puss - bardzo dziekuje za allegro
Przepraszam, bardzo juz jestem zmeczona i nie wypisze dzis rozliczeniaJutro sie tym zajme... Dostalam od Pani pieniadze na zwrot kosztow lecznicy dla Anity i za szczepienie Burci, siade nad tym jutro
![]()
Co do schronu i "taktyki" w pelni zgadzam sie z Be
Sama nie wiem nic wiecej na temat kociat procz tego, ze jest ciut lepiej... Czy ktos ma pomysl gdzie moglyby dojsc do siebie, jezeli nie moga w Bielsku - prawdopodobnie 4 z nich beda sie mialy potem gdzie podziac...
Anita - nie wiem co widzialas, wg mnie to niewyspana kopcaca babe z worami pod oczami z malym garbem zamiast skrzydelek
mar9 pisze:
Anita - nie wiem co widzialas, wg mnie to niewyspana kopcaca babe z worami pod oczami z malym garbem zamiast skrzydelek
Liwia_ pisze:Wiesci z domu :
LeśnaOlavel Burcia to ogromna pieszczocha, strzela fajne pozy i kladzie Pani lapke na policzku
![]()
Liwia_ pisze:2 koty juz szczesliwe... teraz bardzo martwie sie Murim... W poniedzialek Pen jedzie na dt do Mar, Muri po 2 strasznych latach zostaje w tym boksie samPostaram mu sie dzis zalozyc watek, ciagle o nim mysle
Bedzie mial na pewno ogloszenie w papierowej Wyborczej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 172 gości