Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Madziula pisze:no jak dorosnie bedzie pieknym duzym cudownym kotem
Iweta pisze:Ależ on jest cudny
terenia1 pisze:Byłam w schronisku zabrać srebrniaczki - kociaki jadą do Halbiny z mężem Marty i Basią na tymczas cała czwóreczka, jednego musiałam zostawić.
Niestety ten biały kociaczek z koszyczka już nie żyje - leżał biedak w koszyczkuz tm tygrysiem też niedobrze - oczko wygląda dużo gorzej.
Nawet nie zdażyłam policzyć ile ich jest - ale na oko widać że kociaki juz w gorszej kondycji niż w niedzielę, na dodatek przerażone totalnie bo wypuszczono 3 psy i skakały na siatkęNormalnie tragedia to jakiś horror
mar_tika pisze:.....mój chlop juz zaciera ręce z radości bo przytuli Inkę malutką psinkę Halbinki......
W czwartek Wiesiu mąz Jadzi wiezie zeskrobinu łysiejącego Misia do badani .Trzeba się modlić coby nic złego nie wyszło
halbina pisze:Melduję, że cztery sreberka już u mnie, teraz sobie odpoczywaja w łazience (takie miejsce kwarntanny) i już coś tam szamają... Potwierdzam, że są śliczne! zwłaszcza dwa z białymi skarpetkami...
Razem z kociakami przyjechała reklamówa żarełka i trzy paczki żwirku, dziękujemy, na pewno sie przyda!
Na Inkę bardziej niz Darek napalona była Basia...poza Inką także Platon bardzo się ucieszył, że są goście... no i moje dwa kocury: Byron i Junior... Byron już stróżował przy kontenerku z maluchami, to moja kocia niania!
Bardzo Was proszę o pomoc przy ogłaszaniu kociaków!
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 166 gości