Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
theta pisze:Leticjo!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I nic więcej nie powiem...
izaA pisze::dance: idzie szybciej niż myślałam
Wima pisze:A nie nie mówiłam, że do tego dojdzie?!?
Fajnie jest mieć rację. A u mnie Burcio rano przyszedł do łóżka przyjrzeć sie miziankom moim I Tymona. Potem na pieszczoty przybiegli Winnie i Fred a potem nawet Burcio nastawiła grzebiecik do głaskania.
Po łepku jeszcze nie, ale plecki TAK
bellavita pisze:Tak wlasnie, Leticja przyglada sie jak inne kotki lgna do nas, zeby je poglaskac... i kiedy wyciagam do niej rekę, to nie ucieka, tylko patrzy i mysli... mysli i mysli... Moze sie kiedys namysli
A jak sie namysli, to bedziemy razem ucztowac
izaA pisze:jeszcze będzie z niej megamyzianka
bellavita pisze:izaA pisze:jeszcze będzie z niej megamyzianka
Tak bardzo chcę, zeby poczula sie w pelni bezpiecznie, ale przy bliskim kontakcie to jej serduszko takie wciaz zastrachane...
bellavita pisze:Wlasnie stalo sie cos nieslychanego!
Pies poszedl do kuchni na kolacje, a Leticja siedziala na progu pokoju w odleglosci 1,5 metra od JEDZACEGO psa![]()
Nie tylko nie byla spięta, byla wrecz zrelaksowana !! i zaczela sie spokojnie myc![]()
Potem pies przeszedl tuz obok niej i tez nie uciekla... lekko sie nastroszyla, ale widac bylo, ze tylko ostrzegawczo
Kiciunia, jak widac, jest nie tylko ładna, ale i inteligentnabo tego kochanego, przyjaznego dla wszystkich psiaka nie mozna sie bac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 259 gości