Rekrutacja - niemowlak i kot- foty str 25 - brutalna kotówa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 14, 2007 0:42

Dorota pisze:
trawa11 pisze:biore wszystkie :wink: Tylko w koncu le bede miała ogonów i ile łap :?: :roll:

Bierzesz tez Mru? :twisted:

pod warunkiem,z ejest trzyłapowy :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt gru 14, 2007 10:01

hola hola nie rozpędzać się tu do kolejki. w tem wontku sprzedawane są moje futra. :twisted:

Trawa, to kiedy się mogę spodziewać przelewu? Jak tylko wpłynie kasa, kotów zapakuję w pudełko i wyślę poleconym.

histe

Od: Czw wrz 21, 2006 0:10

Post » Pt gru 14, 2007 10:29

histe pisze:hola hola nie rozpędzać się tu do kolejki. w tem wontku sprzedawane są moje futra. :twisted:

Trawa, to kiedy się mogę spodziewać przelewu? Jak tylko wpłynie kasa, kotów zapakuję w pudełko i wyślę poleconym.

a w zasadzie to mam placić za kota? czy za wydatki juz poniesione? :roll: :roll: :roll:
Obrazek

Danusia

Post » Pt gru 14, 2007 11:19

trawa11 pisze:
histe pisze:hola hola nie rozpędzać się tu do kolejki. w tem wontku sprzedawane są moje futra. :twisted:

a w zasadzie to mam placić za kota? czy za wydatki juz poniesione? :roll: :roll: :roll:

nie patrz na to jako na wydatki poniesione. Patrz na to, jak na inwestycje w całościową wartość dwukota ;)

histe

Post » Pt gru 14, 2007 11:48

histe pisze:
trawa11 pisze:

nie patrz na to jako na wydatki poniesione. Patrz na to, jak na inwestycje w całościową wartość dwukota ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Pt gru 14, 2007 12:01

histe pisze: razem, jak w mordę strzelił: 3680 PLN
Sprzedaj. Ja je wezmę. 8)
To bedzie transakcja wiązana: po przejęciu wielołapych przeszkolę Cię w kwestiach urządzania mieszkania oraz zachowań wewnątrzorganizacyjnych (jako organizację przyjmujemy tu zespół kocio-ludzki z nieograniczoną nieodpowiedzialnością). Koszt szkolenia: 3680 PLN, w gratisie: nauka podawania tabletek i zaszczyków w warunkach domowych, w celu ograniczenia linienia - gwarantuję biegłość, mierzoną stopniem nie-obażania się podmiotu na wykonawcę czynności.

Jak widać koszty skalkulowane są tak, by
pero, pero-o-o
bilans wyszedł dziś na zero-o-o

Where is the catch then?
Otóż zwrot kotów, jaki z pewnością będziesz wkrótce postulować (wyposażona w wiedzę uznasz, że już Ci oni nie straszni) nastąpi po nowych kosztach poniesionych inwestycji:
3680 PLN (wartości własnej)
+
3680 PLN (wartości szkoleniowej)
czyli
7360

I prosze mi tu nie kombinować, ani jeczęć o rabat. :?
To jest dobrze policzone, a trener doświadczony: nie ma obrażeń (jego koty piorą się tylko po pyskach własnych), puzzle niezeżarte, futro lata w ilościach umiarkowanych (z wyjątkiem chwil sporów między staff members), wokalizacje subtelne, sugestie od-kocie wyrażane delikatnie i nienachalnie.
Wchodzisz?
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Pt gru 14, 2007 12:22

padałam ze śmiechu :lol: :lol:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt gru 14, 2007 12:41

no to moze jakaś promocja przedswiateczna :?: :roll:
Obrazek

Danusia

Post » Pt gru 14, 2007 18:02

trawa11 pisze:no to moze jakaś promocja przedświąteczna :?: :roll:

W ramach podnoszenia wartości zainwestowałam właśnie kolejne środki pieniężne - w pluszową budkę do spania w (lub ignorowania)... cena kotów zatem wzrosła o kolejne 80 zeta. I z każdym dniem rośnie... promocja taka - kup teraz, za miesiąc będzie drożej (pamiętaj drogi przyszły nabywco - kup teraz za ledwo ponad trzy tysie, a już za dwa lata wartość nabytych kotecków zostanie przecież podwojona. Toż to czysty zysk.
komu, komu...?

histe

Post » Pt gru 14, 2007 18:07

ana pisze:
To bedzie transakcja wiązana: po przejęciu wielołapych przeszkolę Cię w kwestiach urządzania mieszkania oraz zachowań wewnątrzorganizacyjnych (jako organizację przyjmujemy tu zespół kocio-ludzki z nieograniczoną nieodpowiedzialnością). Koszt szkolenia: 3680 PLN, w gratisie: nauka podawania tabletek i zaszczyków w warunkach domowych, w celu ograniczenia linienia - gwarantuję biegłość, mierzoną stopniem nie-obażania się podmiotu na wykonawcę czynności.

pero, pero-o-o

Where is the catch then?
Otóż zwrot kotów, jaki z pewnością będziesz wkrótce postulować (wyposażona w wiedzę uznasz, że już Ci oni nie straszni) nastąpi po nowych kosztach poniesionych inwestycji:
+
czyli
7360

To jest dobrze policzone, a trener doświadczony: nie ma obrażeń (jego koty piorą się tylko po pyskach własnych), puzzle niezeżarte, futro lata w ilościach umiarkowanych (z wyjątkiem chwil sporów między staff members), wokalizacje subtelne, sugestie od-kocie wyrażane delikatnie i nienachalnie.
Wchodzisz?

nininini :)
Z zajęć pt wrzucanie tabletki w kotka mam szóstkę. Do zaszczyków jest dr Ania z dołu a poza tym, szkolenie praktyczne przechodziłam pod okiem miszcza, a nawet czterema okami dwóch miszczów. I odkąd osiągnęłam miszczostwo - uznałam, że miszczów można wysłać, by krzewili wiedzę tam, gdzie ona jeszcze nie zawitała :twisted:

histe

Post » Pt gru 14, 2007 18:07

Oba chlopaki zmieszcza sie w budce?
Rownoczesnie rzecz jasna.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 14, 2007 18:08

Dorota pisze:Oba chlopaki zmieszcza sie w budce?
Rownoczesnie rzecz jasna.

Rudy to klaustrofob i do budy nie wejdzie.

histe

Post » Pt gru 14, 2007 18:34

ana pisze:

pero, pero-o-o

Where is the catch then?
+
czyli
7360

Wchodzisz?

ja w połowie tych wyliczeń się zgubiłam :oops:
poniałam tylko tyle, że histe jest krewna anie jakieś siedem tysiaków z kawałkiem
:D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie gru 23, 2007 1:12

jeśli kotowie sprzedani, to chyba należy mi się od histe jakaś mała prowizja za aktywne podnoszenie wątku :twisted:
10% w pełni mnie satysfakcjonuje :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie gru 23, 2007 1:22

Femka pisze:jeśli kotowie sprzedani, to chyba należy mi się od histe jakaś mała prowizja za aktywne podnoszenie wątku :twisted:
10% w pełni mnie satysfakcjonuje :D

nie bylo propmocji ,więc kota nie kupiłam :( :( :(
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]