Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 15, 2014 13:35 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

buziole dla Was od nas!
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Sob gru 06, 2014 14:05 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Dziś zrobiłam kolejne zamówienie Puch dla Schroniska.

W przyszłym tygodniu uzupełnię brakujące rozliczenia :)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon sty 05, 2015 9:23 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Witajcie w Nowym Roku!

Wasza koleżanka zapowzięła poważne zobowiązanie noworoczne, że będzie stawać choćby na czubku-czubka ale będzie częściej umieszczać rozliczenia :mrgreen: Choć wciąż mam nadzieję, że wiecie (i rozumiecie), że to nie z niechciejstwa, olewactwa czy innego lenistwa tylko po prostu z braku czasu i natłoku różnych spraw.

Ostatnie zamówienie wrzucałam z 13 września. A teraz lecimy z kolejnymi, wszystkimi do końca roku:

14 października 2014
Obrazek

3 listopada 2014
Obrazek

14 listopada 2014
Obrazek

6 grudnia 2014
Obrazek

Ze schroniska przyszły do mnie zdjęcia puch wrześniowych i listopadowych :)

wrzesień
Obrazek

listopad
ObrazekObrazek

Jak zwykle serdecznie Wam dziękuję, że ze mną jesteście, że jesteście z opolskimi kotami schroniskowymi! Zbliżamy się powoli do drugiej rocznicy funkcjonowania Wielkiego Dzieła Siódmakowego! :D
Obrazek

Boo

Post » Pon sty 05, 2015 9:38 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Ponieważ zabieram się za zamówienie styczniowe chciałam Was poprosić o pomoc czyli zgodę by część styczniowych Siódmaków przeznaczyć na zakup dobrej, suchej karmy Porta21 No Grain. Obok braku dobrego, mokrego jedzenia drugą bolączką schroniska jest brak dobrej i wartościowej suchej karmy. Ponieważ w nowy rok wchodzimy z bardzo ładną kwotą pomyślałam sobie, że warto by było zakupić z 40kg właśnie bezzbożowej Porty. Co myślicie? Czy SiódmakoDawcy zgodziliby się na taki wyjątek?
Obrazek

Boo

Post » Pon sty 05, 2015 11:02 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Ja nie mam nic przeciwko :D . Przecież Ty się najlepiej orientujesz co jest najbardziej potrzebne.
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Pon sty 05, 2015 12:27 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

a to dobre :mrgreen: chyba, że informacje idą po wirtualnych łączach i nie wymagają realnej obecności... od kilku lat... :) jak widać tak też można, hmmm... powiedzmy, że zbierając pomagać :D

ania_k

Od: Pt wrz 23, 2011 11:32

Post » Pon sty 05, 2015 13:04 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Boo pisze:Ponieważ zabieram się za zamówienie styczniowe chciałam Was poprosić o pomoc czyli zgodę by część styczniowych Siódmaków przeznaczyć na zakup dobrej, suchej karmy Porta21 No Grain. Obok braku dobrego, mokrego jedzenia drugą bolączką schroniska jest brak dobrej i wartościowej suchej karmy. Ponieważ w nowy rok wchodzimy z bardzo ładną kwotą pomyślałam sobie, że warto by było zakupić z 40kg właśnie bezzbożowej Porty. Co myślicie? Czy SiódmakoDawcy zgodziliby się na taki wyjątek?

Ty najlepiej wiesz, czego potrzeba :)
Wszystkiego dobrego w Nowym roku życzę :1luvu:

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pon sty 05, 2015 13:06 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Dzięki Dziewczyny za zrozumienie :D

Akcja Siódmakowa powstała na bazie 7 złotych za puchę Animondy i taki przyświecał, i przyświeca wciąż, jej cel ale czasem myślę, że zamiana celu na równie szczytny nie będzie niczym złym ;)
Obrazek

Boo

Post » Pon sty 05, 2015 19:17 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Boo pisze:Dzięki Dziewczyny za zrozumienie :D

Akcja Siódmakowa powstała na bazie 7 złotych za puchę Animondy i taki przyświecał, i przyświeca wciąż, jej cel ale czasem myślę, że zamiana celu na równie szczytny nie będzie niczym złym ;)

Nie będzie :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon sty 05, 2015 21:15 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Pati ode mnie masz zawsze przyzwolenie na wszystko co sobie wymyślisz :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto sty 06, 2015 16:14 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Pozdrowienia od Zombisia/ Lebrona/ :mrgreen: jak widac ma się dobrze....
Obrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw sty 08, 2015 8:42 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

majencja pisze:Pozdrowienia od Zombisia/ Lebrona/ :mrgreen: jak widac ma się dobrze....
Obrazek

Majencjo! Nawet nie wiesz jak często o Was myślę! I wspominam podgrzewaną podłogę :mrgreen: Bardzo, bardzo się cieszę, że Lebron ma się dobrze a nawet bardzo, bardzo dobrze, jak widać :) Ogromnie dziękuję za wieści. Żałuję, że nie wszystkie adopcje były/są tak udane...

Dobra Kochani, dzięki Waszemu przyzwoleniu i braku sprzeciwu robię dziś duże zamówienie puchowo-suszowe 8)
Obrazek

Boo

Post » Czw sty 08, 2015 9:32 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Zombiś jest nakolankowcem,od razu pcha się na kolana, uwielbia mojego syna biegnie za nim na piętro i drze japę pod drzwiami żeby go wpuścić, pięknie reaguje na swoje imię, nauczył się pić z fontanny, nie lubi suchego i nie przepada za kocie towarzystwem. Jak go drapiesz zadowolony, przestaniesz to cap szczątkami zębów. Nie rozumiem tylko dlaczego od zatroskanych osób do tej pory nie dostałam umowy...
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw sty 08, 2015 9:34 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

majencja pisze:Zombiś jest nakolankowcem,od razu pcha się na kolana, uwielbia mojego syna biegnie za nim na piętro i drze japę pod drzwiami żeby go wpuścić, pięknie reaguje na swoje imię, nauczył się pić z fontanny, nie lubi suchego i nie przepada za kocie towarzystwem. Jak go drapiesz zadowolony, przestaniesz to cap szczątkami zębów. Nie rozumiem tylko dlaczego od zatroskanych osób do tej pory nie dostałam umowy...

Eeee 8O Schron miał wysłać pocztą zaraz po przyjeździe Lebrona...
Obrazek

Boo

Post » Czw sty 08, 2015 19:59 Re: Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka

Może ktoś mógłby polecić dobrego weta, najlepiej neurologa z Opola lub okolic? Tu wątek: viewtopic.php?f=1&t=166937&p=10936756#p10936756
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia][następna]