GUCIO-JEDNO OCZKO URATOWANE ...W DS :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt sty 04, 2013 11:32 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

agula76 pisze:mąż się zgodził :ok: jedziemy autem :ok:

Aga, maż kochanego męża, niech Bóg mu to w dzieciach wynagrodzi :ryk:

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pt sty 04, 2013 11:33 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

iwoo1 pisze:
agula76 pisze:mąż się zgodził :ok: jedziemy autem :ok:

Aga, maż kochanego męża, niech Bóg mu to w dzieciach wynagrodzi :ryk:

8O 8O 8O chyba nie ze mną :mrgreen:

chyba ze w tych kocich :1luvu: :1luvu: to bardzo chętnie się dokocę :ok:
agula76

Post » Pt sty 04, 2013 11:39 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Super
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Pt sty 04, 2013 12:26 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Udanej wizyty :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt sty 04, 2013 13:20 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Mocne kciuki za wizytę!! Wspaniale ,że doktor zgodził się Was jutro przyjąć, oby tylko wieści po były pomyślne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt sty 04, 2013 15:17 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Ja chyba umrę do jutra, jestem bardzo zdenerwowana, boję się o wynik, czy oby da się uratować choć jedno oczko. Wiem, że ryzyko że zabieg może nie przynieść spodziewanych rezultatów istnieje, ale tak bardzo pragnę, żeby on widział. Mam nadzieję, że będzie dobrze, jednocześnie żal mi Gucia, tyle już to maleństwo przeszło :(
Mamy już 235 zł, pożyczyłam jeszcze 500 zł, musi Aga jutro mieć kasę na wizytę, paliwo leki. Ze wszystkiego będziemy się skrupulatnie rozliczać.
Teraz pozostaje czekać na jutrzejszy dzień. Oby Aga przekazała dobre wiadomości.
Dziękuję Agnieszko :1luvu: za ogromną pomoc , zaangażowanie, bez Ciebie nawet wizyta byłaby problemem, ponieważ mam duże problemy ze swoim zdrowiem, nie byłabym w stanie w tej chwili cokolwiek zrobić. Jesteś nieoceniona.
Dziękuję również Wam wszystkim za to co robicie dla Gucia, za wspieranie nas, za pieniążki, za dobre słowa i porady. Forum to cudowna rzecz, bez Was niczego nie byłabym w stanie zrobić. Kocham Was wszystkich :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iwoo1

Post » Pt sty 04, 2013 15:38 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Wiecie gdybyście chciały maluszka gdzieś przetrzymać w Krakowie, bo lekarz by zalecił codzienne wizyty, to służę pomocą. W końcu w Krakowie pomieszkuję ;)
Sprawdziłam akurat gabinet jest w zasięgu centrum, ogólnie nie byłby to jakiś dla mnie problem. A i opiekę miałby myślę nie najgorszą z mojej strony ;p
MIKUŚ

Post » Pt sty 04, 2013 15:40 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

iwoo1 pisze:Ja chyba umrę do jutra, jestem bardzo zdenerwowana, boję się o wynik, czy oby da się uratować choć jedno oczko. Wiem, że ryzyko że zabieg może nie przynieść spodziewanych rezultatów istnieje, ale tak bardzo pragnę, żeby on widział. Mam nadzieję, że będzie dobrze, jednocześnie żal mi Gucia, tyle już to maleństwo przeszło :(
Mamy już 235 zł, pożyczyłam jeszcze 500 zł, musi Aga jutro mieć kasę na wizytę, paliwo leki. Ze wszystkiego będziemy się skrupulatnie rozliczać.
Teraz pozostaje czekać na jutrzejszy dzień. Oby Aga przekazała dobre wiadomości.
Dziękuję Agnieszko :1luvu: za ogromną pomoc , zaangażowanie, bez Ciebie nawet wizyta byłaby problemem, ponieważ mam duże problemy ze swoim zdrowiem, nie byłabym w stanie w tej chwili cokolwiek zrobić. Jesteś nieoceniona.
Dziękuję również Wam wszystkim za to co robicie dla Gucia, za wspieranie nas, za pieniążki, za dobre słowa i porady. Forum to cudowna rzecz, bez Was niczego nie byłabym w stanie zrobić. Kocham Was wszystkich :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ja mysle ze to zdecydowanie za duzo ....licze ze góra 300 zł z badaniami i lekami wizyta ale zobaczymy...na wszystko wezme paragon oczywiscie ...wszystko rozlicze co do grosika

wazne ze w koncu specjalista wykona badania i oceni stan Gucia

Iwona jestes tak wyjątkową osoba,że nie wyobrazam sobie ,zeby w tym co robisz dla bezdomnnych zwierząt przejsc obojetnie widząc jak bardzo potrzebujesz teraz pomocy ...
zapytam o dalsze koszty leczenia i ewentualnego zabiegu
agula76

Post » Pt sty 04, 2013 15:46 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

MIKUŚ pisze:Wiecie gdybyście chciały maluszka gdzieś przetrzymać w Krakowie, bo lekarz by zalecił codzienne wizyty, to służę pomocą. W końcu w Krakowie pomieszkuję ;)
Sprawdziłam akurat gabinet jest w zasięgu centrum, ogólnie nie byłby to jakiś dla mnie problem. A i opiekę miałby myślę nie najgorszą z mojej strony ;p

a wiesz Basiu ze jestesmy jednomyslne bo własnie o tym dzis pomyślalam...bylby problem gdyby sie okazało ze trzeba zawiesc Gucia na zabieg , i jezdzic codziennie do kontrtoli ...raz ze koszty dojazdu by nas zżarły a dwa codziennie ja nie dalabym w tyg rady...Iwone rozłozyło na dobre zdrowotnie:(
co prawda Danusia nam nocleg wrazie czego i pomoc w dotarciu zaproponowala ale ja tez nie zawsze jestem dyspozycyjna -

zobaczymy co jutro powie lekarz i dziękuję za info
Ostatnio edytowano Pt sty 04, 2013 15:55 przez agula76, łącznie edytowano 1 raz
agula76

Post » Pt sty 04, 2013 15:54 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Bardzo proszę, służę pomocą.
Jakby co to Ja będę w niedzielę wieczorem w Krakowie, więc kolega by się zaopiekował tą jedną dobę. A Ja mogę podać leki w niedzielę, bo rozumiem że jutro dostanie w gabinecie. Obojętne mi czy w iniekcji czy w tabletce (gdyby wet. pytał).
MIKUŚ

Post » Pt sty 04, 2013 16:05 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

MIKUŚ pisze:Bardzo proszę, służę pomocą.
Jakby co to Ja będę w niedzielę wieczorem w Krakowie, więc kolega by się zaopiekował tą jedną dobę. A Ja mogę podać leki w niedzielę, bo rozumiem że jutro dostanie w gabinecie. Obojętne mi czy w iniekcji czy w tabletce (gdyby wet. pytał).

ok...jezeli tylko bedzie taka potzreba to w razie czego jeszcze jutro sie skontaktuje telefonicznie - dzięki
agula76

Post » Pt sty 04, 2013 17:00 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Moje będą na koncie najpóżniej w poniedziałek-jeszcze doślę,dobrze że pożyczyłyście-kasę się zbierze :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Pt sty 04, 2013 17:18 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

jaga1666 pisze:Moje będą na koncie najpóżniej w poniedziałek-jeszcze doślę,dobrze że pożyczyłyście-kasę się zbierze :ok:

dzięki , dzięki, dzięki :1luvu:

tak bardzo bym chciała Was poinformowac ze Gucio zwycięży ...ze bedzie widział ...
agula76

Post » Pt sty 04, 2013 17:35 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

zapraszam na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=149609
agula76

Post » Sob sty 05, 2013 9:45 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Pojechali do Krakowa. Trzeba czekać na wieści od Agnieszki i mocno trzymać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwoo1

[poprzednia][następna]