Kicorek pisze:mirka_t, czy to prawda? A jeżeli tak, to dlaczego nie ogłaszasz Okty?seidhee pisze:Agat i jeszcze jeden kot mają ogłoszenia na ale.gratka z 18.03. Kilka kotów ma ogłoszenia z 9.03. Okta nie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:mirka_t, czy to prawda? A jeżeli tak, to dlaczego nie ogłaszasz Okty?seidhee pisze:Agat i jeszcze jeden kot mają ogłoszenia na ale.gratka z 18.03. Kilka kotów ma ogłoszenia z 9.03. Okta nie.
Kicorek pisze:Praca zarobkowa ma na celu utrzymanie się z niej. Trudno utrzymać się z czegoś, do czego się dokłada....
mirka_t pisze:Na blogu jest nowy filmik.
Olinka pisze:Pojawiło się kilka postów, które obniżyły temperaturę w wątku, przewiduję, że nadszedł teraz czas na:
CO Z BRZYDZIĄ?!
KIEDY OSTATNIO WYKONYWAŁAŚ KOTOM BADANIA KRWI?
CZY OKTA MA OGŁOSZENIA?!
mirka_t pisze:A propos badań krwi. Pobliska lecznica wysyła teraz krew do IDEXX. Koszt wykonania profilu podstawowego to chyba 85zł. Jeśli ktoś bardzo chciałby, abym przebadała któreś z kotów to proszę o wpłacanie datków na ten cel na konto VIVA!. W tutyle przelewu wystarczy napisać "badanie krwi (imię kota)- Mirka".
Oczywiście dany kot trafi się do lecznicy, ale nie mogę zagwarantować, że wetom uda się pobrać krew.
mirka_t pisze:Brzydzia miała badaną krew miesiąc temu i nie uważam, aby ponowne badanie było konieczne. Zasady finansowania badań określiłam chyba jasno.
mirka_t pisze:Na blogu jest nowy filmik.
ramper pisze:mirka_t pisze:Na blogu jest nowy filmik.
Gdzie jest Twoj blog? - Link z Twojego profilu prowadzi do nieistniejacej strony.
mirka_t pisze:Brzydzia miała badaną krew miesiąc temu i nie uważam, aby ponowne badanie było konieczne. Zasady finansowania badań określiłam chyba jasno.
ramper pisze:mirka_t pisze:Na blogu jest nowy filmik.
Gdzie jest Twoj blog? - Link z Twojego profilu prowadzi do nieistniejacej strony.
mirka_t pisze:Marcelibu pisze:...Więc jak to jest? Lekarz czy Ty?
Najważniejsze, że nie Ty.
Marcelibu pisze:Dlaczego szkodzisz kotom przebywającym w Twoim azylu?
mirka_t pisze:ramper pisze:mirka_t pisze:Na blogu jest nowy filmik.
Już poprawiłam. Poprzednio zmieniła tylko odnośnik w podpisie a o linku w profilu zapomniałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 227 gości