Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 21:03 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Długo czekał na dobrego człowieka.... Aby był najszczęśliwszym kotem na świecie :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto gru 28, 2010 22:00 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Ale super :)
Gratulacje!
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto gru 28, 2010 22:20 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

To jest awans społeczny: z podśmietnikowego trawnika na domowego jedynaka. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto gru 28, 2010 22:22 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Agneska pisze:To jest awans społeczny: z podśmietnikowego trawnika na domowego jedynaka. :ok: :ok: :ok:

I to w obrębie tej samej dzielnicy :twisted: - na Mokotowie :mrgreen:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro gru 29, 2010 13:34 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

alix76 pisze: A bohaterem dnia dzisiejszego jest Trawis - właśnie zostawiłam go w DS! :1luvu:

8O 8O 8O 8O
:1luvu: :1luvu: Ale dobre wieści!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro gru 29, 2010 17:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

To i ja się dołączę do tych masowych gratulacji dla Trawiska :ok: Swoje odczekał, ale się doczekał i to jest najważniejsze :D Teraz to będzie miał luksus, nowa Mama na pewno będzie rozpieszczać jedynaka :1luvu: I za to trzymamy duże i mocne kciuki :ok:

mrkevka

Od: Czw paź 28, 2010 18:23

Post » Śro gru 29, 2010 17:49 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Trawis :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :surprise:
:surprise: :surprise: :balony: :balony: :1luvu: Mogę tak cały czas :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 29, 2010 20:33 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Szkoda tylko, że Madzia się nic nie odzywa i nie zdradza, jak tam sobie radzi w taki pustym domku :mrgreen:

mrkevka

Post » Śro gru 29, 2010 20:35 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Rzeczywiście, u Alix będzie teraz strasznie pusto :mrgreen:

joarkadia

Post » Śro gru 29, 2010 20:45 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Madzia miała mieć luzy a nie ma czasu taczek załadować :twisted: . Trawisek dobrze sobie radzi, je, kuwetkuje, zwiedził (na razie :wink: ) łóżko, znalazł sobie miejsce do spania, wysępił kawałek kanapki. Nowa Pani ma zwolnienie - życzymy zdrowia - ale zadowolona, że przy okazji z kotem się będzie zaprzyjaźniać.
Pusto strasznie, echo od ścian się odbija :roll: . Bandido coś mi się zestresował i mu oczko łzawi, ale ogólnie koty raczej zadowolone z nieobecności Trawisa - i on pewnie też, chociaż w nocy chodził i miauczał :roll: .
Tę pustkę pewnie czymś wypełnię :lol: , ale za jakieś 2- 3 tygodnie, jak mi koty trochę odpoczną - jesień była bogata w przeżycia, pora dac im trochę spokoju.

alix76

Post » Śro gru 29, 2010 20:54 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Alix, nie śmiem przypominać, ale w Boliłapce czekają na DT conajmniej trzy kociaczki.... :twisted:
A propos Cukierka - te zdjęcia są z seansu ponad godzinnego leżenia na moich kolanach bez wyrywania się i trzymania go :1luvu:

joarkadia

Post » Śro gru 29, 2010 21:00 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Oj tam, oj tam, trzeba kuć żelazo póki gorące. Co tam 2-3 tygodnie :mrgreen: :mrgreen:

mrkevka

Post » Śro gru 29, 2010 22:04 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Ależ nie krępujcie się, wystarczy dla wszystkich :twisted: ja tam cały czas mam tymczasa i to w chwili obecnej w założonej rok temu formule: 2 moje =+ 1 tymczas :twisted:
A poważnie, to lubię i chcę być DT, 4 koty idzie ogarnąć, ale ... Trawis był trudnym współlokatorem dla moich kotów. Od września była tutaj istna karuzela, co Bandido nie najlepiej zniósł. Być może przy mniejszym zakoceniu np. nie ścigał by tak Fabrycego? Jeśli się dorobimy trwałych problemów zdrowotnych lub behawioralnych, to nici z tymczasowania w ogóle. Dlatego wolę dmuchać na zimne i zawczasu zrobić kotom "ferie zimowe". .
A nie ma dnia, żebym nie myślała o tych z Boliłapki albo o wiecznie zasikiwanej (z przekocenia) kołdrze Agneski :( . Za to może będą bazarki second edition :lol:

alix76

Post » Czw gru 30, 2010 13:46 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

jednak twierdze że Alix ma szczęśliwą rękę :1luvu: Rozumiem co to znaczy zasikiwanie z przekocenia znam to z autopsji, współczuję Agnesce :( pozdrawiam JS

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Czw gru 30, 2010 14:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, pomocy JOKOTowi -Trawis w DS!

Maria Szczyglińska pisze: Rozumiem co to znaczy zasikiwanie z przekocenia znam to z autopsji, współczuję Agnesce :( pozdrawiam JS

a kto ich nie zna.Dzień zaczynam od sprzatania sikunów.Po pracy bawię się w szczochowego detektywa. 8O

Oj ,Magda! Moje postanowienia o ograniczeniu tymczasów,padają w przedbiegach.Ale to koty same dokonują wyboru stając na mojej i mojej rodziny drodze. I takich kotów nie życzę Tobie w NR. Niech tymczasowanie będzie "swiadome" :wink: i z wyboru :mrgreen:
A na poważnie życzę Wam Wszystkim tylko samej radości,spokoju,zdrowia i pieniążków. Bo jakby nie patrzeć są potrzebne w tym niecnym procederze :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]