Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 24, 2010 14:30 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

rosołkiem z drobiu,wołowinki,indyka,wołowinki+drób,krupniczkiem,rosołki+mięsko(na gęsto)=Maja nie chce
Legnica

Post » Wto sie 24, 2010 14:33 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Co do wychodzenia moich kotów-nie ma mowy.Może kiedyś,jak już będę miała własny dom z dużą,bardzo dużą wolierą dla kotów 8)
Legnica

Post » Wto sie 24, 2010 17:04 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

nie no mój wyraźnie dał mi do zrozumienia o co chodzi, zamiast przy misce siedział przed drzwiami i darł paszczę przez 2 dni. Teraz kiedy może wychodzić ile chce to wyluzował i woli domek ;> tzn. chce na dwór ale w towarzystwie, dziś byliśmy wcześnie rano na spacerze. Sąsiedzi pukają się w głowę jak mówię że chodzę z kotem na spacery ;p

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Wto sie 24, 2010 17:15 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

A mnie się to bardzo podoba 8) całkiem niedawno widziałam na ulicy dziewczynę z kotem na smyczy,zasuwali jak gdyby nigdy nic po chodniku,kot widać przyzwyczajony,tylko ludzie się za nimi oglądali.Jestem pewna ze widząc kota idącego na smyczce,na spacer z opiekunem wiele osób zupełnie inaczej postrzega te zwierzęta.Nie jako te wredne,drapiące i czmychające ukradkiem po podwórkach.
Legnica

Post » Wto sie 24, 2010 17:19 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Ja tu gdzie mieszkam,nie mam żadnych szans na spokojny spacer z kotem.Środek miasta,mnóstwo aut,nawet na podwórku,jeszcze więcej dzieci,piłek,rowerów i całe mnóstwo porąbanych właścicieli psów ze o sąsiadach nie wspomnę.
Muszę poczekać ze spacerami aż będę miała dom z ogrodem i wolierą 8)
Legnica

Post » Wto sie 24, 2010 17:54 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Ja chodzę z kotem na smyczy :D Jaja nie z tej Ziemi :D Chyba jestem jedyna w mieście. A niech się patrzą. Szkoda, że Misiek pers egzotyk nie mieści się w szeleczki. To byłby dopiero cyrk :mrgreen: Zdjęcie w lokalnym brukowcu murowane. Co u Saszy?????????? Wandzia śliczne imię.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Wto sie 24, 2010 18:01 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Sasza bez zmian.Dzięki jego ciągłemu "siorbaniu" noskiem,wciąż wiem gdzie aktualnie przebywa :lol: Lubi w ciągu dnia "pilnować" kuchni,potem wywala się w pokoju na miękkim.Nie ogląda się po oknach ale i cały ten domowy zgiełk nie sprawia mu przyjemności.Wciąż ma ochotę na małe co nie co z kubła na śmieci,wczoraj pozwolił obciąć sobie pazurki-cały jeden :mrgreen: w przyszłym tygodniu poproszę o pozwolenie obcięcia drugiego :lol:
Jest bardzo spokojny,dużo drzemie,dużo śpi,z kotami się nie zaprzyjaźnia ale i nie ma żadnej agresji.Oczek nie pozwala wycierać,o!
Legnica

Post » Wto sie 24, 2010 18:34 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Wiesiu, a masz jakieś wieści o Nomisiu :?:
Saszka żyje sobie spokojnie ... a obcinanie pazurów jak u mojego Demonka, znaczy się "zapomnij o tej czynności" :twisted: Dobrze, że kot chętnie korzysta z drapaka ;)
Mam nadzieję, że Majeczka w końcu zaskoczy z jedzeniem - Wieszaczku bierz się w garść i walcz z anemią :!:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto sie 24, 2010 19:08 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Wyczytałam na watku ze Nomis zakolegował się z drugim kotem i dzis w nocy uciekł z klatki i wraz ze swoim kolegą pogryzli innego kocurka.
Legnica

Post » Wto sie 24, 2010 19:09 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Zapomniałam jeszcze dodać ze Sasza wzorowo korzysta ze wspólnej,krytej kuwety.Ani jednej niespodzianki!
Legnica

Post » Wto sie 24, 2010 19:20 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Legnica pisze:Wyczytałam na watku ze Nomis zakolegował się z drugim kotem i dzis w nocy uciekł z klatki i wraz ze swoim kolegą pogryzli innego kocurka.

A możesz podpowiedzieć adres do wątku?
Co temu Nomisiowi przyszło do tego puchatego łebka 8O

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto sie 24, 2010 20:45 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Nomiś Ty brutalu :evil:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Wto sie 24, 2010 20:54 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

One nie pogryzły innego kocura, tylko Wiesia.
Wiesiu to dorosły facet jest :ryk:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto sie 24, 2010 20:56 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Nomiś to kot obronny? 8O czy tak dla rozrywki z nudów se pogryzły? :lol:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

[poprzednia][następna]