mirka_t pisze:Nie zechcę.
Postaram się z tym żyć, trudno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Nie zechcę.
mirka_t pisze:A musisz się starać. Nie możesz odpuścić.
casica pisze:A nie przyszło Wam obu do głowy, że ja nie chcę po prostu snuć tego typu szczegółowych rozważań? O czym akurat Tobie Agn, pisałam kiedyś, dość dawno temu, w pw. Dlatego też nie odpowiem na Twoje pytanie Agn, nie dlatego, że się obawiam żenujących komentarzy jakichś panien, nie dlatego, że obawiam się kłótni. Otóż nie odpowiem bo wbrew pozorom nie chcę poddawać wiwisekcji kwestii, które poddawane jej być nie powinny na publicznym forum. To jest zupełnie inny temat, na inne miejsce i inny czas.
casica pisze:Dlatego śmieszą mnie założenia co do schematyczności lub braku schematyczności mojego myślenia. Ale jeśli ktoś czuje w sobie chęć takich dywagacji, to proszę się nie krępować, zupełnie mi to nie przeszkadza![]()
pixie65 pisze:A jednak to robisz.
pixie65 pisze:casica pisze:Dlatego śmieszą mnie założenia co do schematyczności lub braku schematyczności mojego myślenia. Ale jeśli ktoś czuje w sobie chęć takich dywagacji, to proszę się nie krępować, zupełnie mi to nie przeszkadza![]()
Mnie Twój sposób myślenia zupełnie nie śmieszy.
Jego schematyczność mnie niepokoi bo potrafisz ubrać w formę sensownej wypowiedzi mniej lub bardziej niedorzeczne treści.
I odnoszę wrażenie, że największą potrzebę dywagacji (na rozmaite tematy) odczuwasz Ty sama.
casica pisze:JasneTreści dorzeczne oraz nie schematyczne to takie treści, które akurat zgodne są z założeniami danej grupy.
casica pisze:A nie przyszło Wam obu do głowy, że ja nie chcę po prostu snuć tego typu szczegółowych rozważań? CIACH
Otóż nie odpowiem bo wbrew pozorom nie chcę poddawać wiwisekcji kwestii, które poddawane jej być nie powinny na publicznym forum. To jest zupełnie inny temat, na inne miejsce i inny czas.
casica pisze:Wstępniak z tej części wątku nie pobudził mnie do płaczu, do myślenia tak. To co wyczytałam jest bardzo smutne, a jednocześnie świadczy o jakimś syndromie, jakimś zespole uzależnienia, jak byśmy tego nie nazwali, coś jest mocno nie tak.
Agn pisze:Możesz.![]()
Na własną odpowiedzialność.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 201 gości