Rastusiu, zdrowiej i piękniej!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Rastuniu, ciocia tu cały czas myśli o Tobie słoneczko i trzyma mocno kciuki za Twoje zdrówko. Jakby coś Ci było gorzej, to bierz od Ingi komórkę i dzwoń do mnie. Całuski chudziaczku
Atka pisze:Ja tylko chciałam powiedzieć, że dawanie kotom telefonów może się źle skończyć... Sędzia na którejś wystawie kazał mi schować telefon przed Amigą, żeby już więcej pizzy nie zamawiała![]()
![]()
Rastek zadzwoni na pewno, bo Ciocia mu domową wizytę weterynaryjną obiecała
[url=http://tiny.pl/jx5w][img]http://upload.miau.pl/3/45964.gif[/img][/url]
Georg-inia pisze:Dzwoni budzik. Otwieram zaspane ślepia, rozglądam się po kołdrze, coby wstając nie zgnieść Dredzika. Nie ma. Nie ma na łóżku, nie ma w koszyczku, nie ma na parapetach, no nie ma noSzarpię TŻ-tem: Gdzie Rastek
A skąd mam wiedzieć - pada wyczerpująca odpowiedź. W panice sprawdzam już okna, czy przypadkiem któreś się nie otworzyło... Rastek na pewno otworzył, wyszedł na parapet, zamknął za sobą okno i wyleciał, i teraz leży tam na Piotrkowskiej
TŻ coraz bardziej zdenerwowany próbuje mnie uspokoić drżącym głosem.
Trzeba szukać, ratować, może jeszcze żyje, otwieram drzwi od sypialni .... a za nimi Rastek siedzi. Patrzy tymi swoimi oczami, pysio do góry zadarte, uffff
Rastkowi włączył się nad ranem szwendaczek, a zaspany TŻ idący do kuchni po wodę, wypuścił kota z sypialni, po czym zamknął drzwi od wewnątrz. Jestem zła na Rastusiai na TŻ-ta tez
Georg-inia pisze: W panice sprawdzam już okna, czy przypadkiem któreś się nie otworzyło... Rastek na pewno otworzył, wyszedł na parapet, zamknął za sobą okno i wyleciał, i teraz leży tam na Piotrkowskiej![]()
mokkunia pisze:Georg-inia pisze: W panice sprawdzam już okna, czy przypadkiem któreś się nie otworzyło... Rastek na pewno otworzył, wyszedł na parapet, zamknął za sobą okno i wyleciał, i teraz leży tam na Piotrkowskiej![]()
![]()
![]()
jak to dobrze, że nie tylko ja mam takie jazdy
kiedyś szukałam kota pod zamkniętą deską w wc
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 165 gości