Moderator: Estraven
biamila pisze:Kurcze też tak chcę !!! w sobotę kupuje moim kociolumbkom rybę!!!!!
Matahari pisze:też mam małą rocznicę w niedzielę...

BAJKA-BB pisze:Matahari pisze:też mam małą rocznicę w niedzielę...
![]()
![]()
Tylko pamiętaj, że Patyczaki, Groszek, Gargamel, Borys i Bemol to jeszcze dzieci, a więc żadnych szaleństw do rana
Bedzie impreza u wetów, jupppiii

Matahari pisze:Tiris... ty mi się nie narażaj... lepiej... bo placka nie dam... a babkę gotowaną mam w planach...
18 kończę...
Tiris pisze:Matahari pisze:Tiris... ty mi się nie narażaj... lepiej... bo placka nie dam... a babkę gotowaną mam w planach...
18 kończę...
18...po raz 2 i pół
Matahari pisze:Tiris pisze:Matahari pisze:Tiris... ty mi się nie narażaj... lepiej... bo placka nie dam... a babkę gotowaną mam w planach...
18 kończę...
18...po raz 2 i pół
pewnie się powtarzam... ALE TAKĄ ŻMIJĘ WYCHODOWAŁAM NA WŁASNEJ PIERSI!!!... koniecznie zmień nick... a babki nie dostaniesz... OOOOO!!!
Tiris pisze:Matahari pisze:Tiris pisze:Matahari pisze:Tiris... ty mi się nie narażaj... lepiej... bo placka nie dam... a babkę gotowaną mam w planach...
18 kończę...
18...po raz 2 i pół
pewnie się powtarzam... ALE TAKĄ ŻMIJĘ WYCHODOWAŁAM NA WŁASNEJ PIERSI!!!... koniecznie zmień nick... a babki nie dostaniesz... OOOOO!!!
Wyhodowałam...bo hodowac...stara i głupia![]()
![]()
Matahari pisze:Tiris pisze:Matahari pisze:Tiris pisze:Matahari pisze:Tiris... ty mi się nie narażaj... lepiej... bo placka nie dam... a babkę gotowaną mam w planach...
18 kończę...
18...po raz 2 i pół
Wyhodowałam...bo hodowac...stara i głupia![]()
![]()
to z emocji... i chora jestem... a Ty się z matką na forum kontaktujesz... ładnie...

Matahari pisze:Tiris pisze:Matahari pisze:Tiris... ty mi się nie narażaj... lepiej... bo placka nie dam... a babkę gotowaną mam w planach...
18 kończę...
18...po raz 2 i pół
pewnie się powtarzam... ALE TAKĄ ŻMIJĘ WYHODOWAŁAM NA WŁASNEJ PIERSI!!!... koniecznie zmień nick... a babki nie dostaniesz... OOOOO!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Meteorolog1 i 83 gości