Będzie dobrze ja wam to mówię. A jak mówię no to wiem
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger ...A tu znajdziesz nasz koci wątek:http://tiny.pl/hk6cq
mnie wywaliło z forum w telefonie, i za nic nie mogłam się zalogować, żeby napisać ... jak wróciłyśmy - poszłyśmy spać dzieci trochę pijane były, ale teraz już dużo lepiej choć nadal "trachnięte" trochę ... mnie oczywiście głowa rozbolała, ale to pikuś ...
widzę, że już do miseczek by zajrzały, ale mogę im dać dopiero jutro ...
zorganizowałam sobie wolny weekend, więc będę je dopieszczać ...
jeszcze tylko teraz wielkie za USG Bonusi
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...
Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ... Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.
Aga, ja też za każdym razem czy sterylkę czy operację (choćby usuniecia zębów) przeżywam bardzo. choć wiem, że w zasadzie nie ma podstaw . za dziewczynki (po nocy już pewnie dużo lepiej) i za sobotnie USG Bonusi .
a dzieci dziś - jak to w 1 dobie po operacji... chodzą powoli, głównie leżą ... Pumka zjadła trochę, ale Zuzik jeszcze nic- mam się martwić, czy dać jej czas do popołudnia? poza tym - nie lubią ubranek... nie potrafią w nich chodzić, ale to dobrze, bo przynajmniej nie ganiają, tylko chodzą ostrożnie ...
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...
Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ... Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.
Nie wiem, moja Chrupcia od razu po przyjechaniu do domu poszła do michy , a Luna znowu nie jadła ale chciała sie bawić ubranek nie nosiła żadna z nich, ale ranki były maciupkie i spsikane takim srebrnym dezynfekantem wiem Aga ,że się denerwujesz, ja się wcześniej tak nie stresowałam dopóki nie zawiozłam na sterylkę przygarniętej z dworu przez moją mamę 1,5 rocznej Kizi, której już nie odebrałam bo nie przeżyła narkozy. Różne scenariusze pisze los, ale Ty już masz za to za sobą, więc głowa do góry
dzieci jedzą, piją, siusiają i kupkają bez problemu nie rozrabiają jeszcze, raczej są spokojne jak na swoje możliwości, no ale to dopiero 2 doba... zrobiłam im po zastrzyku z Tolfine, o który poprosiłam w Koterii "na wynos"... generalnie - do przodu
czy wiecie ile KOTECKÓW może jednocześnie spać na 1 śpiącym CZŁOWIEKU Zuzia, Pumka, Bonia i Iskierka - razem sztuk 4
pozdrawiamy wszystkich zaglądających i kciuki trzymających