I muszę stwierdzić, że Smyk jest pięknym puchaczem

Nawet się rozkręcił i ósemkował wokół Ciebie

Kitek mimo braku uzębienia nadal jest bardzo urodziwy

Tak się ciesze z domku Perełki i oby to był ten najnajnaj.... domek!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Może gdybym koty sprzedawała to bym tak samo mogła jak chciała.
dalia pisze:może gdybyś gdybyś miała 4 a nie 40 kotów, oraz miała prace zarobkową to byś tak samo mogła o tym nie pomyślałaś ?
mirka_t pisze:MariaD pisze:mirka_t pisze:Jeśli ktoś bardzo chciałby, abym przebadała któreś z kotów to proszę o wpłacanie datków na ten cel na konto VIVA!.
A Ty tego nie chcesz? Nie uznajesz za stosowne przebadanie krwi kotów poddawanym zabiegom chirurgicznym?
MariaD ja jestem realistką i wiem, że chcieć nie znaczy mieć. Dlatego jeśli ktoś poza mną chce i może to chcenie zrealizować to ma mozliwość. Sama nie mam możliwości zrealizowania wszystkich chceń.
(...)
mirka_t pisze:Marcelibu napisałam gdzieś, że któreś koty potrzebują badań?
To, że znasz i podziwiasz osobę sprzedającą koty na allegro, dla której hodowla to biznes, nie oznacza, że wszyscy hodowcy są tacy. Wielu pracuje zarobkowo właśnie po to, żeby móc pozwolić sobie na hodowlęmirka_t pisze:Sprzedaż kotów to też praca zarobkowa.
Kicorek pisze:mirka_t, czy to prawda? A jeżeli tak, to dlaczego nie ogłaszasz Okty?seidhee pisze:Agat i jeszcze jeden kot mają ogłoszenia na ale.gratka z 18.03. Kilka kotów ma ogłoszenia z 9.03. Okta nie.
Kicorek pisze:To, że znasz i podziwiasz osobę sprzedającą koty na allegro, dla której hodowla to biznes, nie oznacza, że wszyscy hodowcy są tacy. Wielu pracuje zarobkowo właśnie po to, żeby móc pozwolić sobie na hodowlęmirka_t pisze:Sprzedaż kotów to też praca zarobkowa....
mirka_t pisze:Marcelibu na myśli miałam to o czym napisałam.
Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Marcelibu na myśli miałam to o czym napisałam.
Czyli jak zwykle: puściłaś bąka ... i udajesz, że nie Ty.
A na moje dwa krótkie pytania umiesz odpowiedzieć?mirka_t pisze:Kicorek pisze:To, że znasz i podziwiasz osobę sprzedającą koty na allegro, dla której hodowla to biznes, nie oznacza, że wszyscy hodowcy są tacy. Wielu pracuje zarobkowo właśnie po to, żeby móc pozwolić sobie na hodowlęmirka_t pisze:Sprzedaż kotów to też praca zarobkowa....
Kicorek czyżbyś miała podobne problemy z czytaniam jak Marcelibu? A może masz zamiłowanie do pisania bajek jak casica?
Kicorek pisze:mirka_t, czy to prawda? A jeżeli tak, to dlaczego nie ogłaszasz Okty?seidhee pisze:Agat i jeszcze jeden kot mają ogłoszenia na ale.gratka z 18.03. Kilka kotów ma ogłoszenia z 9.03. Okta nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 282 gości