Agn pisze:Ooooo, chórek się skrzykuje.![]()
Nic to - byle do 23 - wtedy odpadną.
Anulka111 odpadnie wcześniej. Ona już majaczy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:..Juz kiedys pisałam ,ze sama siebie najskuteczniej załatwiasz wypisujac bzdury....
Mirka taka proba odwracania uwagi od tego co robisz nie przejdzie.Na przepychanki slowne z Toba szkoda czasu-Twoje czyny świadczą o Tobie jako człowieku.mirka_t pisze:anulka111 pisze:..Juz kiedys pisałam ,ze sama siebie najskuteczniej załatwiasz wypisujac bzdury....
Przecież to było o Tobie.
MariaD pisze:mirka_t pisze:Zresztą o co chodzi. Są ludzie zainteresowani adopcją Kukulisi i to z nimi w tej chwili omawiam sprawy z nią związane. W wątku nie muszę tego czynić.
Mam nadzieję, że wszystko im przekażesz.
VVu pisze:MariaD pisze:mirka_t pisze:Zresztą o co chodzi. Są ludzie zainteresowani adopcją Kukulisi i to z nimi w tej chwili omawiam sprawy z nią związane. W wątku nie muszę tego czynić.
Mam nadzieję, że wszystko im przekażesz.
(podkreślenie nie moje) MariaD, nieładnie - takie uwagi pachną insynuacją. Obniża to wiarygodność krytyki.
MariaD pisze:...Nieładnie jest też wziąć kota z problemami z oczami i nie pójść do weta. Przecież te wycieki miała od samego początku.
Nieładnie jest leczyć kota samemu.
Nieładnie jest brać kota, który nie wiadomo czy jest szczepiony, do domu ze stadem kotów gdzie część przechorowała wirusówki i są nosicielami.
Czym pachną moje słowa? Złością i bezradnością na takie traktowanie starszego wiekiem kota rasy, którą kocham.
mirka_t pisze:Według Ciebie należy ciągać zestresowanego kota, który stracił właśnie dom po wetach, bo łzawią mu oczy jak u persów i poza tymi łzami z oczami nie dzieje się nic złego.
mirka_t pisze:W dodatku należy ciągać po wetach, którzy i tak rozłożą ręce.
mirka_t pisze:Nieładnie byłoby nie brać takiego kota wiedząc, że trafi do schroniska.
MariaD pisze:Czym pachną moje słowa? Złością i bezradnością na takie traktowanie starszego wiekiem kota rasy, którą kocham.
mirka_t pisze:Odpowiem Ci czym pachną Twoje słowa - głupotą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości