Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miss_kumcia pisze:Zuzia dojechała do nowego domu. Z krótkiej rozmowy telefonicznej dowiedziałam się, że jak na razie zwiedza wszystkie kąty i wszędzie wpycha nos![]()
![]()
anthea80 pisze:Ale gdyby nazywała się "Chodź" to bylby strzal w 10-tke. Na to zawsze reaguje
anthea80 pisze:Witam,
zajęło mi chwilkę znalezienie forum o mojej już Zuzce, ale udało się![]()
Zuza jest u nas od czwartkowego popoludnia, kilkugodzinną podróz zniosła dobrze i po wypuszczeniu z transportera od razu schowała się pod kanape. Ale po kilku minutach, chyba w ramach wdzięczności za wypuszczenie z wiezenia (transportera) uraczyla nas mruczeniem i małym przytulaniem do wyciagnietej reki
Tak jak pisała Pani Agneszka, poczatkowo Zuza nie chciała ani nic jesc ani pic, nawet do kuwety nie zajrzała. Za to teraz jedzonko ma powodzenie, kuweta jest juz zaakceptowana. Pierwszy stres juz minal![]()
Pierwsza proba ucieczki (przez okno) tez juz zostala zaliczonaokna zostaly zabezpieczone i mam nadzieje, ze juz bedzie ok
Prześledziłam caly watek i faktycznie Zuza baaaardzo lubi spac, a jak nie spac to tak sobie beztrosko lezec z przymrozonymi oczkami w swoim ulubionym koszyczku. Nie wiem jak ona sie miesci w tym swoim koszyczku ale ewidentnie traktuje go jako swoje "bezpieczne miejsce", i spedza w nim wiekszosc dnia. Jak minie troche czasu sprobujemy podmienic koszyczek na cos wygodniejszego
Z zabawą bywa róznie, Zuza czesto nie jest zainteresowana. Czasami pobawi się piłeczką, która dostała od pani Moniki. Moze teskni za Tygrysem? Drapak tez jest calkowicie ignorowany, za to fotele juz nie - fajnie się na nich wyciagac i drapać![]()
Na kolankach na razie nie chce siedzieć, najlepiej podoba jej sie glaskanie jak siedzi w koszyczku, na wieczor opuszcza swoje lokum i rozklada sie na dywanie (wygląda wtedy jak mała jak puma) żeby rozprostować kości i wtedy glaskanie jej sie podoba
nawet bardzo
Poza tym jest jest jeszcze nieufna
![]()
Jak bede miała zdjecia i wyczytam jak je tu umieścić to na pewno wrzucę kilka
3majcie kciuki zeby Zuzienka sie zaaklimatyzowala i zeby nam zaufala
miss_kumcia pisze:anthea80 pisze:Ale gdyby nazywała się "Chodź" to bylby strzal w 10-tke. Na to zawsze reaguje
![]()
![]()
![]()
![]()
w sumie oryginalnie by było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 49 gości