» Czw sty 05, 2006 11:03
Wiadomości od Samuela:
A teraz od Samiego. Witam wszystkich w nowym roku, miau , miau, miau .Moje plany Sylwestrowe znowu spełzły na niczym. Przespałem północ ,obudziłem się dopiero gdy ok.3ciej pan wrócił z panią do domu .Rano chyba byli trochę na mnie żli bo jak zwykle ok. 8mej zacząłem ich budzić, łaziłem po łóżku, pomiałkiwałem, niestety nie wstali, kazali mi być cicho ,a że jestem grzecznym kotkiem więc posłuchałem i też się jeszcze położyłem. Dzisiaj pani powiedziała że musi zamiast kuwety kupić dla mnie szaflik bo jestem strasznym czyściochem, jak się załatwię to tak się staram że przy okazji wywalam pół żwirku na całą łazienkę. Moje życie jest jak z bajki, kocham i jestem kochany. Już nie boję się wejść do łóżka i baraszkować ze swoją panią ,jestem bardzo delikatny, ona nawet zrobiła mi menikir bym jej przypadkowo nie podrapał. Godzinami lubię przesiadywać na oknie w sypialni i oglądać co dzieje się na ulicy. Śpię dużo i dużo jem .Kiedy pani lub pan wracają do domu wybiegam im na spotkanie, w zamian dostaje mnóstwo głaskania, a pani czasami bierze mnie na ręce lub na kolana i wtedy dopiero się mizgolimy. Czas na kolacje, mycie, trochę posiedzę na oknie i idę spać. Pozdrawiam Samuel miau, miau miau.
Czyż on nie jest kochany?
1% dla zwierzaków