Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szymkowa pisze:Chciałam napisać, że potrzebny jest jakiś plan, ale
- Katarzynka01 mnie ubiegła
- rozumiem wyjaśnienia Marzenia11, dlaczego trudno jest to uściślić, tzn. kiedy i ile.
Więc na tę chwilę trzeba się skupić na długu 954 zł
maczkowa - 250
czitka - bazarek - 80
Szymkowa - bazarek - 100
Marzenia11 - bazarek - 48
jolabuk5 - 50
dołożę od siebie 200 zł
razem 728 zł
brakuje 226 zł
Gosiagosia pisze:Szymkowa pisze:Chciałam napisać, że potrzebny jest jakiś plan, ale
- rozumiem wyjaśnienia Marzenia11, dlaczego trudno jest to uściślić, tzn. kiedy i ile.
maczkowa - 250
czitka - bazarek - 80
Szymkowa - bazarek - 100
jolabuk5 - 50
dołożę od siebie 200 zł
razem 728 zł
brakuje 226 zł
Dołożę jeszcze 50 + bazarek.
Marzenia11 pisze:Po pierwsze - u mnie na działce jest Buba i Bazyl do zabiegów i to wiem. Bartuś i Bambo z działki 1336 oraz trójka rodzeństwa Tośka - płec nieznana. Poza tym jest kocur z białą końcówką ogona. I jeszcze ze trzy koty migające mi z daleka, jak postawię jedzenie i odejdę - płec nieznana.
Koszt - ponieważ koty przebywają po zabiegu w szpitaliku - jest też trudny precyzyjnie do okreslenia.
Zalezy on też od leków - a niektóre leki od wagi kota.
Koszt kastracji w tamtym roku plasował się w granicach 90 - 120zł, sterylizacji 300 - 400.
To tyle - nie wiem na ile uporządkowały Ci te informacje chaos, ale bardziej precyzyjnie i jednoznacznie nie mogę na ten moment napisać.
Katarzynka01 pisze:Dług za Tośka, jak wynika z ostatnich wpisów, jest w zasadzie spłacony.
Teraz skup się na sterylkach
Marzenia11 pisze:Katarzynka01 pisze:Dług za Tośka, jak wynika z ostatnich wpisów, jest w zasadzie spłacony.
teraz to się musze skupić na swoich badaniach rozpoczęciu leczenia i nowej pracyale dzięki za sugestię
jeśli chodzi o sterylki to mnie nie będzie w najbliższy weekend w Olsztynie, a p Ola jest chora, przed chwilą do mnie napisała.
jolabuk5 pisze:Marzenia11 pisze:Katarzynka01 pisze:Dług za Tośka, jak wynika z ostatnich wpisów, jest w zasadzie spłacony.
teraz to się musze skupić na swoich badaniach rozpoczęciu leczenia i nowej pracyale dzięki za sugestię
jeśli chodzi o sterylki to mnie nie będzie w najbliższy weekend w Olsztynie, a p Ola jest chora, przed chwilą do mnie napisała.
Ojej, to nikogo nie będzie u kotów, głodne będą...
Szymkowa pisze:Chciałam napisać, że potrzebny jest jakiś plan, ale
maczkowa - 250
czitka - bazarek - 80
Szymkowa - bazarek - 100
jolabuk5 - 50
dołożę od siebie 200 zł
razem 728 zł
brakuje 226 zł
Katarzynka01 pisze:Uff, Szymkowabo mi się zaczęło wydawać, że coś tam sobie wymyślam.
maczkowa pisze:Katarzynka01 pisze:Uff, Szymkowabo mi się zaczęło wydawać, że coś tam sobie wymyślam.
skoro podjęłam dyskusję, to napiszę słowo w zakończeniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia i 26 gości