Gdańskie kociaki-FOTKI od str 14 :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2004 17:49

Izabela pisze:(...)
Dla 7-latka rudasa Eve znalazla domek :D :D :D
(...)

Cieszę się bardzo, bo martwiłam się o niego :)

A Rusałka jaka śliczna- identyczna jak moja Wredzinka. Pieknotka. Strasznie mnie wzruszają takie biedulinki schroniskowe, nie mogę często przestać o nich mysleć, zwłaszcza o takich, które miały dom, były kochane, czuły się bezpieczne, a potem ciach i koniec szczęścia :cry:
Mam nadzieję, że również i Rusałka, Szubercik i Smoczek znajdą domki, za co cały czas trzymam :ok:
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pon lis 15, 2004 19:51

Izabela pisze:oraz Smoka!
Trafil do nas w weekend. Jego Pani odeszla :( i zostal sam :( Spadkobiercy zaraz po pogrzebie pozbyli sie Smoka z domu :cry:

Biedny Smok. Był pewnie pańcinym pieszczochem, a teraz taki smutny los go czeka w schronisku :(
Za domki dla wszystkich piękniastych kotuchów :ok:

smilla

Od: Sob lut 14, 2004 19:52

Post » Pon lis 15, 2004 19:56

Izabela pisze:Dla 7-latka rudasa Eve znalazla domek :D :D :D

Hmm.. może chodzi tu o rudaska który ma do mnie przyjechać? tylko że to domek tymczasowy :oops: :(
(chociaż o rudzielcu od zawsze marzyłam.. tylko TZ mówi że 2 to górna granica, jeden kot na jedną głowę :roll: )
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Pon lis 15, 2004 22:11

Klaudia pisze:
Izabela pisze:Dla 7-latka rudasa Eve znalazla domek :D :D :D

Hmm.. może chodzi tu o rudaska który ma do mnie przyjechać? tylko że to domek tymczasowy :oops: :(
(chociaż o rudzielcu od zawsze marzyłam.. tylko TZ mówi że 2 to górna granica, jeden kot na jedną głowę :roll: )

wiem ze tymczasowy :lol: ale dla neigo to ogromna szansa, w schronisku usycha :lol:
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Pon lis 15, 2004 22:16

No dobra to od kiedy go mam????? :D
się niecierpliwię :wink:

a i co z jego karczkiem?
to chyba nie grzybek co? :?
Obrazek Obrazek

Klaudia

Post » Wto lis 16, 2004 9:00

Ale piękne ! Trzymam za domki :ok:
Obrazek

wacka

Od: Pt sie 20, 2004 9:06

Post » Sob lis 20, 2004 1:25

może ktoś chciałby zaadoptowac kota ze schroniska w Gdańsku?

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Nie lis 21, 2004 12:08

mozna prosic o nowe zdjecia kociaków? bo dojrzałam (w końcu) do decyzji o dokoceniu sie, pod warunkiem ze w domu stanie drapak (to przytyk do TZta) :twisted: i tak sobie ogladam wszystkie bidy na forum i nie moge sie do konca zdecydowac :oops: :roll:
Anulka i chłopaki

Anulka

Od: Sob sie 28, 2004 17:38

Post » Nie lis 21, 2004 12:12

Anulka pisze:mozna prosic o nowe zdjecia kociaków? bo dojrzałam (w końcu) do decyzji o dokoceniu sie, pod warunkiem ze w domu stanie drapak (to przytyk do TZta) :twisted: i tak sobie ogladam wszystkie bidy na forum i nie moge sie do konca zdecydowac :oops: :roll:

Ale suuuper rude cudo będzie miało rodzeństwo :D
Gratuluję decyzji :)
Obrazek Obrazek

Klaudia

Post » Nie lis 21, 2004 12:28

Anulka pisze:mozna prosic o nowe zdjecia kociaków? bo dojrzałam (w końcu) do decyzji o dokoceniu sie, pod warunkiem ze w domu stanie drapak (to przytyk do TZta) :twisted: i tak sobie ogladam wszystkie bidy na forum i nie moge sie do konca zdecydowac :oops: :roll:

To idz do Eve i niech Ci cos na glowe samo wejdzie ;-)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Nie lis 21, 2004 13:11

zuza pisze:

No pewnie, niech one też mają szansę wybrania sobie osobistej otwieraczki puszek :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Nie lis 21, 2004 13:27

zuza pisze:

Popieram, popieram, one wchodzą dosłownie na głowę, a potem udają "martwego"kota, którego należy jak najszybciej wynieść ze schroniska :lol:

Mysia

Od: Wto lip 06, 2004 20:19

Post » Nie lis 21, 2004 13:27

PumaIM pisze:
zuza pisze:

No pewnie, niech one też mają szansę wybrania sobie osobistej otwieraczki puszek :wink:

swietny pomysl :lol:
Anulko, jakiego koteczka bys chciala?
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Nie lis 21, 2004 13:38

nie mam zbyt duzych wymagan, ma miec ok 4 miesiecy, szukam towarzysza zabaw dla Rudiego, bo jemu sie nudzi, musi byc zdrowy, bo nie chce narazac mojego rudzielca, jesli chodzi o kolor to sklaniam sie ku szaro-białym lub odwrotnie bialo-szarym :roll:, a tak w ogole to jestem strasznie niezdecydowana no i czekam od dluzszego czasu na ten drapak :evil: (TZ ma go zrobic, moze teraz jak poczuje presje forumowiczow to w koncu zabierze sie do tego :twisted: )
a napisalam, ze nie mam wymagan :roll: :oops:
Anulka i chłopaki

Anulka

Od: Sob sie 28, 2004 17:38

Post » Nie lis 21, 2004 16:18

TŻcie Anulki, całe kocie forum na ciebie patrzy z nadzieją i wyczekiwaniem w oczętach! :lol: Ażebyś tylko wykonał czynności pozwalające Anulce na udanie się do Eve i pozwolenie sobie wejść na głowę! :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

[poprzednia][następna]