Moderator: Estraven
terenia1 pisze:W sprawie Zuzi trzeba dzwonić do Wiesia i przedstawić mu jak sytuacja wygląda Wiesiu rzadko zagląda na forum z tego co pamiętam zabieg z zębami chyab Zuzia ma dopiero 28 października
Mara S pisze: Romek (z pewnym opóźnieniem bo już byliśmy daleko od Lupusa) zrobił kupę i trafiła do badania - zadzwonię jutro o wyniki ale brzuch miał dziś ogromny. Badi i Stasiek mają podobne![]()
The Szops pisze:Mara a jak ta koteczka, która siedzi z Badim? Dogadują się?
Może być Stefcia?
fruciu pisze:a Śnieżka teraz ma zastrzyki? ona dostawała jakiś antybiotyk w tabletach chyba
fruciu pisze:a Śnieżka teraz ma zastrzyki? ona dostawała jakiś antybiotyk w tabletach chyba
fruciu pisze:daj znać Mara jak będziesz wiedziała co z wynikami Romka, może to to samo paskudztwo. Badi też brzuch ogromny i mu wyszły te cystoizo...
w sprawie odrobaczania Badiego to on już w sobotę dostał do ucha oridermyl u weta ale nie miał w tych uszach tragedii wiec teraz jest aż tak źle?
Mara S pisze:fruciu pisze:daj znać Mara jak będziesz wiedziała co z wynikami Romka, może to to samo paskudztwo. Badi też brzuch ogromny i mu wyszły te cystoizo...
w sprawie odrobaczania Badiego to on już w sobotę dostał do ucha oridermyl u weta ale nie miał w tych uszach tragedii wiec teraz jest aż tak źle?
Romkowi z wczorajszej próbki nie wyszły żadne pasożyty
Wiesiu weźmie Zuzię do weta jutro
fruciu pisze:no to ja nie wiem skąd te brzuchy, Badi miał w sobotę usg żadnego płynu nie było, ale był zagazowany bardzo.
The Szops pisze:Ja też mam takie wrażenie, że Zuzia u nas będzie w coraz gorszym stanieMoże ta kobieta, która chciała ją zabrać weźmie ją już teraz
Mara dzwoń koniecznie do Wiesia żeby pogadał z tą panią.

Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, kota_brytyjka i 55 gości