Może wyjaśnię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:Hoho! To może w takim razie wybiorę się na odbiór osobistyJeśli można oczywiście?
Albo może odbiór w Sosnowcu, jeśli to nie byłby duży kłopot?
blackobsession pisze:Może wyjaśnięZ weterynaryjnego punktu widzenia jest kastracja i sterylizacja. Sterylizacja polega na podwiazaniu jajników u kotek i nasieniowodów u kocurów. Kastracja polega na usunięciu jajników i macicy u kotek a u kocurów- jąder.
maryniaj pisze:wiiwii pisze:Hoho! To może w takim razie wybiorę się na odbiór osobistyJeśli można oczywiście?
Albo może odbiór w Sosnowcu, jeśli to nie byłby duży kłopot?
Czytam na prędkości, ale nie sądzę, żeby o Tuptaka chodziło... Pewnie akcja fiołki:)
blackobsession pisze:Może wyjaśnięZ weterynaryjnego punktu widzenia jest kastracja i sterylizacja. Sterylizacja polega na podwiazaniu jajników u kotek i nasieniowodów u kocurów. Kastracja polega na usunięciu jajników i macicy u kotek a u kocurów- jąder.
maryniaj pisze:Dzięki, powtórzę, bo ważne i nieoczywiste, w tym dla mnie przede wszystkim... bo przecież kobity są sterylizowane, a chłopy wykastrowane... ludzka nomenklatura.... do tej pory się puszyłam jak czytałam sporadycznie o kastracji kotek... w większości jest mowa na forum o "sterylkach"... i byłam przekonana, że mam wykastrowanego kocura i wysterylizowaną, a nie wykastrowaną kotkę![]()
Bursztynowe oczy coraz piękniejsze i szczęśliwsze:)
Trzymam kciuki za lepszą frekwencję w kuwecie i za odjądrzenie za niedługo!
blackobsession pisze:To nie był prysznic. Pływały. Teraz też przyjechaliśmy znad wody
blackobsession pisze:Pojawiają się tu ludzie ale większość ludzi boi się kotówNikt go trzymać nie chce. Tak czy siak to do weta dopiero w poniedziałek.
Chciałbym coś powiedzieć
Słuchasz mnie kobieto?
Niebiosa! Każcie jej przestać
Koniec tego!
Boże spuść bombe na ta trąbe
Miraclle pisze:blackobsession pisze:To nie był prysznic. Pływały. Teraz też przyjechaliśmy znad wody
Ale wam dobrze
AnnAArczyK pisze:
Jaki on jest śliczniutki![]()
![]()
rysiowaasia pisze:Blackobsession, musisz koniecznie zmienić tytuł wątku![]()
Tuptuś nie będzie Księciuniem, ON NIM JEST!
Cudo!
muza_51 pisze:Popieram - cudo nad cudami![]()
![]()
Miraclle pisze:Hmmma ja tam uważam że Tuptuś będzie jeszcze piękniejszyfuterko zrobi się ładniejsze i nabierze więcej ciałka
![]()
Zmorowatość preferuje jabłka hehe ma dziewczyna fantazję
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], marivel, Patrykpoz, Paula05 i 388 gości