Wrocławskie koty bezdomne pomóż pomagać!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2012 19:10 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

A na co chory :?: ,coś poważnego,bardzo żle :?: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Pon lip 09, 2012 19:28 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

halinka1403 pisze:
krynia08 pisze:Wszyscy trzymamy kciuki za łaciatego dzieciaka :!: :!: :!: :!:
Obrazek

A skąd wytrzasnęłaś takie cudńka.Ten czarny podobny do Krysi-Mamby,a ten łaciaty,to skąd :?:

Ten łaciaty to Krzycho-Pimpuś brat Mamby.
Pimpek słania się wyraźnie, mogą to być robale i wskutek tego brak B12 (zaraz zostanie zapodany środek), ale może to być też np. wynik uderzenia tam na działkach albo skutek wirusa. Jutro idziemy do lecznicy, spróbują sprawdzić, co to może być
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pon lip 09, 2012 19:46 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

AniaWrocław pisze:
halinka1403 pisze:
Obrazek

A skąd wytrzasnęłaś takie cudńka.Ten czarny podobny do Krysi-Mamby,a ten łaciaty,to skąd :?:

Pimpek słania się wyraźnie, mogą to być robale i wskutek tego brak B12 (zaraz zostanie zapodany środek), ale może to być też np. wynik uderzenia tam na działkach albo skutek wirusa. Jutro idziemy do lecznicy, spróbują sprawdzić, co to może być

Ojoj :( Pimpuś-Krzycho jest śliczny :1luvu: ,taki podobny do mojego Diego :D Na tym zdjęciu nie wygląda na chorego. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Pon lip 09, 2012 19:51 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

halinka1403 pisze:
AniaWrocław pisze:
halinka1403 pisze:
Obrazek

Ojoj :( Pimpuś-Krzycho jest śliczny :1luvu: ,taki podobny do mojego Diego :D Na tym zdjęciu nie wygląda na chorego. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bo on ogólnie nie wygląda na ciężko chorego, wsuwa aż miło, bawi się trochę, ale niestety nóżki mu się plączą, więc chętniej leży niż biega. Ale w sumie jestem zadowolona, że go wzięłam, bo Mamba ma towarzystwo a tak musiała biedna siedzieć sama w izolatce, no i ciocia Ania nie musi latać jak z pęcherzem od swoich talibów do Maby i z powrotem :D
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lip 09, 2012 19:53 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

Ciotka Ania latawiec Obrazek :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pon lip 09, 2012 19:58 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

krynia08 pisze:Ciotka Ania latawiec Obrazek :ryk: :ryk:

Małe sprostowanie: latawica :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lip 09, 2012 20:04 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

AniaWrocław pisze:

http://www.youtube.com/watch?v=BBMxpP-M ... re=related :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pon lip 09, 2012 20:06 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:

http://www.youtube.com/watch?v=BBMxpP-M ... re=related :ryk: :ryk:

To już nie wiem, czym latawiec czy dmuchawiec 8O
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lip 09, 2012 20:26 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

AniaWrocław pisze:

:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Pon lip 09, 2012 20:27 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

halinka1403 pisze:
AniaWrocław pisze:

:ryk: :ryk: :ryk:

Patrz wyżej, bo już sama nie wiem, czym jestem :roll:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lip 09, 2012 20:31 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

AniaWrocław pisze:
halinka1403 pisze:
AniaWrocław pisze:
halinka1403 pisze:
Obrazek

Bo on ogólnie nie wygląda na ciężko chorego, wsuwa aż miło, bawi się trochę, ale niestety nóżki mu się plączą, więc chętniej leży niż biega. Ale w sumie jestem zadowolona, że go wzięłam, bo Mamba ma towarzystwo a tak musiała biedna siedzieć sama w izolatce, no i ciocia Ania nie musi latać jak z pęcherzem od swoich talibów do Maby i z powrotem :D

Kazdy pretekst dobry ,żeby pomóc kiciowi :D Ciocia Ani oł :1luvu: serducho duże ma :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Pon lip 09, 2012 20:33 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

A skąd wytrzasnęłaś takie cudńka.Ten czarny podobny do Krysi-Mamby,a ten łaciaty,to skąd :?:[/quote]
Pimpek słania się wyraźnie, mogą to być robale i wskutek tego brak B12 (zaraz zostanie zapodany środek), ale może to być też np. wynik uderzenia tam na działkach albo skutek wirusa. Jutro idziemy do lecznicy, spróbują sprawdzić, co to może być[/quote]
Ojoj :( Pimpuś-Krzycho jest śliczny :1luvu: ,taki podobny do mojego Diego :D Na tym zdjęciu nie wygląda na chorego. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:[/quote]
Bo on ogólnie nie wygląda na ciężko chorego, wsuwa aż miło, bawi się trochę, ale niestety nóżki mu się plączą, więc chętniej leży niż biega. Ale w sumie jestem zadowolona, że go wzięłam, bo Mamba ma towarzystwo a tak musiała biedna siedzieć sama w izolatce, no i ciocia Ania nie musi latać jak z pęcherzem od swoich talibów do Maby i z powrotem :D[/quote]
Kazdy pretekst dobry ,żeby pomóc kiciowi :D Ciocia Ani oł :1luvu: serducho duże ma :1luvu: :1luvu: :1luvu:[/quote]
I twardą d...ę :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lip 09, 2012 20:48 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

No to pokaż tą twardą... Obrazek
krynia08

Post » Pon lip 09, 2012 21:06 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

krynia08 pisze:No to pokaż tą twardą... Obrazek

Obrazek
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lip 09, 2012 21:06 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

A teraz idę do rzeczonych podrzutków :D
Obrazek

AniaWrocław

[poprzednia][następna]