Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:z ! strony tylko biała stara kotka żyje,reszta albo została uśpiona,albo sama padła przez kk
Pomóżcie ,prosze
ja widziałam rozpacz tego kota,Stres go dosłownie zżera.Zrzucił 4 kg
To jedyny zdrowy (jeszcze,tzn na tą chwile)kot w schronisku,jeszcze pare dni i też będzie po nim
Felix jest dorosłym 3 letnim wykstrowanym kocurkiem, oddany, bo podobno
"jest marudny i zmierzly" .To indywidualista ,nie wychodzacy kot, inne koty
toleruje ,ale najchetniej bylby 1 kotem w domu. Jak chce to jest bardzo
miziasty, chce sie tulic, mruczy. bardzo przezywa pobyt w schronisku przez
pierwszy miesiac nie wyszedl z koszyka jak trafił wazył prawie 7 kg
teraz 3.
Zofia&Sasza pisze:http://www.facebook.com/events/create.php?gid=129757177058013#!/event.php?eid=112205992172309&index=1
FB dla Felixa. Ale dajcie jakiś namiar, bo bez tego jakoś głupio...
justyna8585 pisze:Zofia&Sasza pisze:http://www.facebook.com/events/create.php?gid=129757177058013#!/event.php?eid=112205992172309&index=1
FB dla Felixa. Ale dajcie jakiś namiar, bo bez tego jakoś głupio...
Podałam nr na PW do Liwi_
mar9 pisze:Już jestem, dwa dni nie miałam w pracy neta (awaria w Netii) a w domu jakoś tak ciągle mało czasu, pogoda nie bardzo to i zdrówko też szwankuje ale to nic, jest piątek i znowu dwa wolne dni przede mną
Bobi już się wtopił w moje stadko, bawi się z młodymi, sypia na łóżku, fotelu itd, głaski i pieszczotki też są mile widziane.
Pozostałe kotki też oki, apetyt wszystkim dopisuje.
Żeby mi nie było za dobrze to jednak pojawił się problem: któryś kot mi leje na łóżko, rano zauważyłam jak Fredzia "zagrzebuje" coś na łóżku, podeszłam, mokre, jeszcze ciepłe
W sumie jednak nie wiem, czy zagrzebywała po sobie czy po innym kocie.
To sikanie zauważyłam od jakichś dwóch dni, nie chcę "oskarżać" żadnego kota, dopóki mu nie udowodnię winy , tylko co dalej? jak nauczyć dorosłego kota, że łóżko to nie kuweta?
anita5 pisze:To naprawdę straszne...![]()
Może się ktoś zlituje i da temu kotu dt?
anita5 pisze:U mnie są dwa podrostki i Elegancik. Elegancik pojechał dziś na kastrację, a tu się okazało, że ma grubo ponad 40 stopni gorączki i nadżerki w buźce. Biedny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 67 gości