PJD-Operacja ZABIEG! bezdomność - cel - PAL! 128!:D

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 14, 2010 12:45 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

Jose Arcadio Buendia pisze:dziękujemy! :D
można powiedzieć, że jesteśmy w połowie, choć sądzę że pod koniec głosowania trzeba będzie przekroczyć 1000 by być w finale... najbardziej irytujące jest to, że 90% zgłoszeń z pierwszej 10 to jedno stowarzyszenie...

problem z IE naprawiony!:)

faktycznie, większe szanse no i ludzie pewnie też głosują na konkretne stowarzyszenie ale jakby trochę niefajnie :roll:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto wrz 14, 2010 14:08 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

Jose Arcadio Buendia pisze:XAgaX - Dziękujemy! :D:D:D Bardzo bardzo chcielibyśmy wejść do ocenianej przez Jury 10 pomysłów. 10.000 tysięcy złotych na sterylizacje to byłoby coś!

pewnie, że byłoby coś :) myślę intensywnie, jak Was jeszcze mocniej rozpropagować :) Może poproście o podklejenie wątku albo założenie na te kilka dni dodatkowego "głosowaniowego" przyklejonego na górze strony?

właśnie spamuję grono ;)

i mam prośbę- w mojej opinii dziewczyna sobie nie radzi (co nie jest dziwne, bo to spora akcja) albo nie bardzo wie, jakie są w takich sytuacjach priorytety - okazało się, że nie wykastruje 4 kotek w ciąży, bo nie ma DT. Trochę ją obsztorcowałam w celu mobilizacji :oops:, Kasa Kastracyjna pomoże finansowo, żeby Was nie obciążać, może macie możliwość zapewnienia nieszczęsnego DT posterylkowego albo zabiegów w lecznicy z przetrzymaniem? chodzi o Tarnowskie Góry...

viewtopic.php?f=13&t=115633&p=6411912#p6411912

starchurka pisze:Xagax, chwilowo bedzie problem z takimi zgloszeniami - priorytetowa jest Pszczyna i mozemy nie wyrobic finansowo, jezeli Narod sie nie opodatkuje 8)

jest Kasa Kastracyjna, w razie czego pomożemy finansowo :) bardziej mi chodzi, żeby z nimi pogadać, może nie będzie trzeba wykładać pieniędzy, jak się ich uda przekonać do słusznej decyzji :) zawsze macie większą siłę "rażenia" niż osoba prywatna 8)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto wrz 14, 2010 16:53 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

jeszcze tylko 400 głosów potrzeba :)

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Wto wrz 14, 2010 17:37 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

XAgaX pisze:1. Może poproście o podklejenie wątku albo założenie na te kilka dni dodatkowego "głosowaniowego" przyklejonego na górze strony?

2. właśnie spamuję grono ;)

3. i mam prośbę- w mojej opinii dziewczyna sobie nie radzi (co nie jest dziwne, bo to spora akcja) albo nie bardzo wie, jakie są w takich sytuacjach priorytety - okazało się, że nie wykastruje 4 kotek w ciąży, bo nie ma DT. Trochę ją obsztorcowałam w celu mobilizacji :oops:, Kasa Kastracyjna pomoże finansowo, żeby Was nie obciążać, może macie możliwość zapewnienia nieszczęsnego DT posterylkowego albo zabiegów w lecznicy z przetrzymaniem? chodzi o Tarnowskie Góry...
viewtopic.php?f=13&t=115633&p=6411912#p6411912
4. (...) bardziej mi chodzi, żeby z nimi pogadać, może nie będzie trzeba wykładać pieniędzy, jak się ich uda przekonać do słusznej decyzji :) zawsze macie większą siłę "rażenia" niż osoba prywatna 8)

1. Jest od wczoraj przyklejony :D
2. Bardzo Ci dziękujemy :1luvu:
3. My znamy tą dziewczynę z poprzedniej organizacji w której działaliśmy, to typ niereformowalny :( zwany: "weźmy - zróbcie".
4. Bardziej widzimy siebie w działaniu i takiej szerzej pojętej edukacji, na ogłoszenia pojedynczych osób szukających kotom domów będziemy odpowiadać w wolnych chwilach, ale nie damy rady na co dzień. Chcemy się skupić na działaniu tam, gdzie potrzebne jest konkretne wsparcie - brakuje pomocy do złapania kota, środków finansowych na zabieg, jest problem z przetrzymaniem kota, a my dysponujemy akurat wolną klatką itp.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto wrz 14, 2010 18:35 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

jest 13 miejsce :1luvu: :1luvu:

Ziółko

Post » Wto wrz 14, 2010 19:07 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

Zaglosowalam 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto wrz 14, 2010 20:01 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

ryśka pisze:2. Bardzo Ci dziękujemy :1luvu:

nie ma za co :) teraz spamuję mamę, żeby jutro w pracy zagłosowała ;)

3. My znamy tą dziewczynę z poprzedniej organizacji w której działaliśmy, to typ niereformowalny :( zwany: "weźmy - zróbcie".

no szkoda :( po poprzednim OPR z mojej strony się ruszyła, może i teraz tak będzie... szkoda kotów po prostu. Niestety nie mam urlopu, żeby wziąć sprawy w swoje ręce w sensie dosłownym :(

4. Bardziej widzimy siebie w działaniu i takiej szerzej pojętej edukacji, na ogłoszenia pojedynczych osób szukających kotom domów będziemy odpowiadać w wolnych chwilach, ale nie damy rady na co dzień. Chcemy się skupić na działaniu tam, gdzie potrzebne jest konkretne wsparcie - brakuje pomocy do złapania kota, środków finansowych na zabieg, jest problem z przetrzymaniem kota, a my dysponujemy akurat wolną klatką itp.

na większość już sama odpowiadałam- teraz albo wcześniej, z wyjątkiem dziewczyny od kociaków po persicy (jak ogłoszenie jest jeszcze aktualne na gumtree- zaraz to nadrobię). Sama mam subskrypcję na tym portalu i przeglądam ogłoszenia codziennie - a tu wklejam tylko takie, gdzie potrzebna jest pomoc w edukacji, a może i szersza... np. ten dziwny karmiciel, który ze mną już nie będzie chciał rozmawiać, a mam wrażenie, że sobie nie radzi, czy p. Renata od zestawienia (może nie mieć kasy, kto wie...) :)

edit: napisałam do laski od persicy, zobaczymy :)

edit2: nie da się jakoś zwrócić uwagi organizatorów na fakt, że 80% projektów w pierwszej dziesiątce firmuje jeden podmiot? nie wydaje mi się to do końca w porządku...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto wrz 14, 2010 20:45 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

proszę Państwa Małopolska 3E jest na 9 miejscu :ok: :ok: :ok: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
byle się utrzymała lub była jeszcze wyżej :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano Wto wrz 14, 2010 20:49 przez Ziółko, łącznie edytowano 1 raz

Ziółko

Post » Wto wrz 14, 2010 20:49 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

Prosimy o głosowanie na Małopolskę 3E!!! Każdy głos się liczy! Musimy się utrzymać w pierwszej 10! :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

ryśka

Post » Wto wrz 14, 2010 20:57 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

7 miejsce :ok:

Ziółko

Post » Wto wrz 14, 2010 21:19 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

Ziółko pisze:7 miejsce :ok:

4 8)

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Wto wrz 14, 2010 21:21 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

wlanie to napisałam na drugim poście:

Ziółko pisze:4 miejsce :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ziółko

Post » Wto wrz 14, 2010 21:22 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

Estraven pisze:

4 8)

8)
Obrazek

ryśka

Post » Wto wrz 14, 2010 21:23 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

Zagłosowałam i spamuję!

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Wto wrz 14, 2010 21:25 Re: PJD-Operacja ZABIEG! 10 tys. na zabiegi do wzięcia GŁOSUJCIE

ryśka pisze:
Estraven pisze:

4 8)

8)

gratulacje :) Tylko bez przeganiania :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]