Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seidhee pisze:XAgaX pisze:Bura kota już w Koterii, gdzie ją zaniosłam własnymi rękami (przy pewnej pomocy tramwaju) - jestem z siebie dumna![]()
Oj tak, nadźwigałaś się! Ja bym chyba jej nie uniosła![]()
Btw ten karmiciel to bardzo znany muzyk, skojarzyłam dopiero później![]()
piotr568 pisze:Na którym odcinku Świętojerskiej odbywają się Wasze manewry?
piotr568 pisze:No to tam jakieś dwa-trzy miesiące temu działałem z memką, a chyba i jopop wcześniej też, bo od Asi dostaliśmy "zlecenie" na ten adresAle żadne z nas nie jest blondynką z dredami
Kilka kotów było wyłapanych i ciachniętych. A pan karmiciel to ten z parteru z narożnego mieszkania, o greckiej urodzie
![]()
piotr568 pisze:A pan karmiciel to ten z parteru z narożnego mieszkania, o greckiej urodzie![]()
seidhee pisze:Zapomniałam napisać, że w piątek wypuściłam tę drugą burą kotkę. Z transportera wybiegła dzikim pędem, ale parę kroków dalej zatrzymała się, zaczęła się myć i rozglądać. Wyglądała na bardzo zadowoloną z powrotu w swoje okolice.
Jeśli chodzi o dalsze sterylki, to chwilowo nie mam do tego głowy (niestety jestem osobą, która nie ogarnia więcej niż jednej sprawy na raz:P ) ale w tej chwili sytuacja nie jest paląca. Jak się trochę ogarnę, to będę działać dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 619 gości