Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania_NSP pisze:Dzyśka pisze:Przyznaję się do miłości od pierwszego wejrzenia i nieustającej chęci przygarnięcia Wojtka, której dziś wreszcie dałam wyraz... Na razie będę dla niego tylko DT, ale jeśli przypadniemy sobie nawzajem do gustu, nie dam go juz sobie odebrać![]()
Nie oddasz Go![]()
![]()
Dzyśka pisze:Przyznaję się do miłości od pierwszego wejrzenia i nieustającej chęci przygarnięcia Wojtka, której dziś wreszcie dałam wyraz... Na razie będę dla niego tylko DT, ale jeśli przypadniemy sobie nawzajem do gustu, nie dam go juz sobie odebrać![]()
honda11 pisze:dobrze zrozumiałam, że szczęściarz Wojtuś już dziś jedzie do Dzyśki ?
aga9955 pisze:honda11 pisze:dobrze zrozumiałam, że szczęściarz Wojtuś już dziś jedzie do Dzyśki ?
Tak:)
aoi neko pisze:aga9955 pisze:honda11 pisze:dobrze zrozumiałam, że szczęściarz Wojtuś już dziś jedzie do Dzyśki ?
Tak:)
No to Wojtek dzisiaj zaczyna nowe życie
Dzyśka pisze:Czekam w domu na mojego kitulca i normalnie już prawie po ścianach chodzębyliśmy już na zakupach i kupiliśmy parę przydatnych rzeczy... i kilka mniej przydatnych
cieszymy się jak dzieci. szkoda że ta lecznica tak daleko i Etka cały Poznań musi wzdłuż przejechać żeby Wojtusia do mnie przywieźc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 121 gości