Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Serniczku to czemu jestem blada jak oszronione g...i oczy mam fioletowe i rzygać mi się chce
![]()
bardzo chcę być silna ,bardzo ,tż. patrzy na mnie i szuka potwierdzenia tego co mówię w moich oczach,że karte wędkarską opłacimy ,że parasol wielki kupiony(ma chronić przed deszczem i wiatrem) ..tz. będę żył ,będę łapał ryby
a ja robię plany jak przyrządzę linka w śmietanie .....a w środku jakby ktoś żywą ranę sola i pieprzem sypał ,jakby serce zaraz miało stanąć ,ja po prostu nie chcę aby go nie było ,ale najważniejsze aby nie cierpiał.
dorcia44 pisze:ja tu ślozy leje ,was męczę![]()
przepraszam ,wiem ,takie jest życiem i tego nie zmienimy.
Serniczku się nie przejmuj![]()
na rozweseleni napiszę że moja kochana sherina w rozmowie ze mną leciała nabyć skrzydła wołowe
Dorotkodorcia44 pisze:Serniczku to czemu jestem blada jak oszronione g...i oczy mam fioletowe i rzygać mi się chce
![]()
bardzo chcę być silna ,bardzo ,tż. patrzy na mnie i szuka potwierdzenia tego co mówię w moich oczach,że karte wędkarską opłacimy ,że parasol wielki kupiony(ma chronić przed deszczem i wiatrem) ..tz. będę żył ,będę łapał ryby
a ja robię plany jak przyrządzę linka w śmietanie .....a w środku jakby ktoś żywą ranę sola i pieprzem sypał ,jakby serce zaraz miało stanąć ,ja po prostu nie chcę aby go nie było ,ale najważniejsze aby nie cierpiał.
Marcelibu pisze:Dorotkodorcia44 pisze:Serniczku to czemu jestem blada jak oszronione g...i oczy mam fioletowe i rzygać mi się chce
![]()
dorobella pisze:Czy nikt czytający wątek nie mógłby naprawić światła Dorci![]()
Odłączyć korki, dokręcić śrubki w kontakcie i w żyrandolu (kabelki muszą być na swoim miejscu), powinno działać. Jeśli nie...to elektryk.
Jakiś uczynny![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 197 gości