Moderator: Estraven
Marea pisze:Mam taka sprawe, na Piastowskiej, przy domkach szeregowych jest stado kotów, z tego stada wziełam w zeszlym roku kocurka, ktory juz u mnie został...dziewczyna prosiła o pomoc, przeszlo bez echa zeszlej jesieni, teraz kilka kotek w ciazy, czy ktos chciałby w tym pomoc, wet na Gdyńskiej jest b blisko, ale dziewczyna ktora sprawe nagłasniała poprostu fizycznie nie ma jak tego wykonac, pracuje po kilkanascie godz. na dobe i nawet tam nie mieszka, mieszka tam jej TZ, srednio przychylny całej akcji....prosze o pomoc...

Mrata pisze:Marea: znam kogoś w tych domkach szeregowych na Piastowskiej, w tym rzędzie przy pizzeri. Tam jest ogromne stado burasów, dokarmiane przez staruszki, mieszkające w tych domkach. Czy chodzi o to stado ? Znajomi, którzy tam mieszkają są skłonni pomóc w wyłapaniu i sterylkach, bo stado grzebie im w ogrodzie i paskudzi w kwietnik, a jest coraz większe...ale finansowo nie, tylko bardziej logistycznie. Mogę cię z nimi ustawić na pw (nie są na miau).
Cholerka, znów nie wykazałam się czujnością i nie zdążyłam na Kaprów z kotami z ulicy Westerplatte![]()
Maria_z, czy ta piękna kocia budka przy kamienicy to Twoje dzieło ???

Mrata pisze:Cholerka, znów nie wykazałam się czujnością i nie zdążyłam na Kaprów z kotami z ulicy Westerplatte![]()
Maria_z, czy ta piękna kocia budka przy kamienicy to Twoje dzieło ???

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości