A! I niestety chyba bede zmuszona prosic o pomoc

- bo chyba nie dam rady
Na razie tragedii nie ma ale robie spis (żeby potem ze zgroza czytac co ja wyprawiam

):
Koszty główne:)
350 zł - kotka (ale tego nie liczymy:))
I teraz koszty "poboczne"
- wczorajsza wizyta u weta
89 zł (bo usg i byly tez badania krwi i Difadol) + 50 zł transport (ale tego tez nie podliczam bo to ja nawalilam i nie zorganizowalam darmowego transportu i zamawialam taksówkę)
- krople do oczu Floxal -
22 zł
--------
= 111 zł :/
Koszty "przyszłościowe" :
sterylizacja - bedzie "w promocji

" i po kosztach. Na razie nie wiem dokladnie ile ale chodzi o to ze jesli ja za kotke nie zapłace to zaplacila by Fundacja i w tym momencie nie pomogła by innemu bezdomnemu kotu.
Wiec mysle ze przy nastawieniu Forum do sterylizacji

uda sie te pieniadze zorganizować.
Ale o to bedziemy sie martwic w styczniu
Teraz natomiast doszłam do poziomu gdzie nie mam juz kompletnie pieniedzy na te koteczke . (musze utrzymac tez swojego kota a pozatym jak pisalam wczesniej w tamtym wątku w tym miesiacu wyjatkowo poszalałam z kasa na koty na miau.pl).
Nigdy w zyciu nie prosiłam o pieniadze - i własciwie nadal nie chce tego robić, (no chyba ze nie da rady

) a
le mam pytanie czy zamiast pieniedzy ktos mógłby mnie i kotke wspomoc karma i żwirkiem. (lece na ostatnich zapasach i nie chce stawiac przed wyborem leczenie- jedzenie dla Szyszki i Gringa,
a wlasnie planowane zakupy po zaplaceniu za weta i lekarstwa - oddalaja sie w siną dal :/)
Potrzebowałabym suchej karmy na miesiąc jedzenia (z 1,5-2 kg) (nie musiał by to być RC , mysle ze Acana albo Purina albo cos w tej pólce cenowej było by ok ) + ew. paru saszetek mokrego - zwyklej dla dorosłych młodych kotów oraz paczki żwirku (ja uzywam Cats eko ale on jest drogi - z kolei G. nie toleruje Pinia) - moze jakis silikon lub benek? - jedna paczke.
Jesli ktos mogłby zamowic cos przez net z dostawa do mnie (adres podałabym na priv) ew. odstapic cos z własnych zapasów (wtedy bysmy sie umowili jakos po odbiór) - byłabym bardzo wdzieczna.