Mycie zębów na razie odpada, bo Wandal ciągle adaptuje się do nowego środowiska i ciężko znosi stres.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
adri pisze:A ja mam inne pytanie. Otóż 10-letni kocur często się ślini, bezwzględnie powinien zainwestować w tik-taki, często mlaska bez powodu, zaś przy jedzeniu suchej karmy rozgryza ją tylko tak, by móc połknąć większe kawałki. Co to może być? Czyżby bolały go zęby? A może to jakiś stan zapalny?
Mycie zębów na razie odpada, bo Wandal ciągle adaptuje się do nowego środowiska i ciężko znosi stres.
nongie pisze:Szczoteczka dla niemowląt się nie nadaje - za dużo w kocim pyszczku, wyraźnie go dławi. Znacznie lepszy jest najmniejszy rozmiar (0-6kg) z Petosanu. Trenujemy codziennie.
nongie pisze:A gazik na paluszku? No to musisz mieć delikatne.
nongie pisze:Prośba do miaukowiczów - potrzebuję namiary na sklepy internetowe, w ktorych można nabyć środki do higieny jamy ustnej (gryzaki, szczotki).
W tych najbardziej popularnych (animalia, krakvet) oferta jest dość uboga, jeśli już coś jest to dla psów. Jak oceniacie przydatność psich szczotek z podwójnymi głowkami? Bo te nakładane na palec jakoś mi sie nie podobają, myslę ze moj wielki paluch w pyszczku będzie dla kota denerwujący.
Moze istnieją jakies specjalistyczne sklepy?
Poki co wygooglałam:
szczotka dla psów w Karusku
Gryzaki dla psów w Zoomanii
szczoteczka Petosan w Zoozakupach
Karmy i szczotki w Arce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 65 gości