GoodSpell-trzeba czytać znaki. 9 m-cy a rujki nie ma?...?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 28, 2008 8:49

jaki Critters? Widziałam wczoraj małą i jest absolutnie słodka :) a te oczki... a te plamki... a ten ogonek!!! :lol:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Czw lut 28, 2008 8:50

GoodSpell nie jest taka cwana, na jaką wygląda :P
Jak podchodzę do klatki to pokazuje ząbki. Pewnie prycha, nic nie słychać, ale mina odpowiednia jest :) Za to jak już się da pogłaskać, to za moment wyciąga szyjkę, żeby ją miziać pod bródką, oczka przymyka, pieszczoch normalnie. Oczywiście aż do następnego razu, kiedy znowu się krzywi do wyciągniętej dłoni :D
Mały odkurzacz ma syndrom kota głodzonego, muszę jej wydzielać jedzenie, bo jadłaby do pęknięcia :roll: no i dzikidziki kot pięknie kuwetkuje :) już dwa razy pełen zestaw w kuwetce wylądował, więc przynajmniej uczenie higieny mi odpadnie :roll:

Z futerka wyłażą trupy pcheł :twisted: brzusio na maksa rozdęty, dziś podamy pierwszą dawkę odrobaczenia, na razie delikatnie, żeby tych robali nie wybić przypadkiem na amen, bo GoodSpell by tego nie przeżyła. CoolCaty obawia się także tasiemca, ale nic, powolutku wybijemy życie wewnętrzne. No i czeka mnie dziś czyszczenie uszek - pierwszy raz mała zostanie wyciągnięta z klatki. Prosimy o kciuki za powodzenie akcji :D

CoolCaty, jak z tym odrobaleniem? przed czy po jedzeniu? czy między? ja już zapomniałam, dawno nie było u mnie takiego maluszka :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lut 28, 2008 9:11

Kciuki mocno trzymamy za powodzenie akcji :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lut 28, 2008 9:18

Ten środek, który dostałaś, można podać niezależnie od jedzenia, więc podaj tak jak Ci pasuje.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw lut 28, 2008 9:24

Kciuki zaciśnięte :ok: oby nadprogramowe życie wewnętrzne poszło precz. Mała z tym swoim straszeniem przy głaskaniu baardzo przypomina mi jedną z moich psuk, tylko u niej pogłaskanie nawet jeśli się uda i nie dziabnie to może się zakończyć dziabnięciem już po akcji :roll: Chociaż teraz i tak jest już lepiej (raptem 10 lat minęło) i bardzo rzadko to się zdarza, a w zasadzie już dawno nikogo nie udziabała. Zresztą to nie było mocne takie bardziej postrasznie, zresztą nigdy nie dotknęła zębolami niczyjej skóry tylko takie efektowne mlaśnięcie powstawało. No to pozbycia straszenia też życzmy :D

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Czw lut 28, 2008 12:48

Kciuki :ok:
Robale nie są cool niech więc spadywują precz ;)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt lut 29, 2008 8:38

1. uszka wyczyszczone
2. odrobalacz podany
3. GoodSpell mruczy jak najęta

Kupa po odrobaleniu zrobiona, ale dość luźna i śmierdzi nieziemsko :roll: Pojawiło się też w niej troszkę krwi :( Mam nadzieję, że to tylko robale...
Uszka czyścimy bez żadnego problemu 8O Malutka się nie wyrywa, nie płacze, siedzi spokojnie, patrzy tymi swoimi okragłymi oczkami dookoła i pomrukuje sobie :D Jest naprawdę kochana :)

Georg-inia

Post » Pt lut 29, 2008 9:21

uuu Georg-inia, a gdzie opowieści o ranach kłutych, ciętych, szarpanych?

A poważnie to gratuluje i w takim razie poproszę o wymizianie panienki śliczniastej w pierwszej wolnej chwili!

Malati

Post » Pt lut 29, 2008 9:32

Malati pisze:uuu Georg-inia, a gdzie opowieści o ranach kłutych, ciętych, szarpanych?

A poważnie to gratuluje i w takim razie poproszę o wymizianie panienki śliczniastej w pierwszej wolnej chwili!

:lol: ran brak ! co prawda przy wkładaniu ręki do klatki GoodSpell troszkę się denerwuje, obraca raptownie główkę w stronę "ataku", ale nie gryzie ani nie drapie :)
Zostanie wymiziana, jak tylko wrócę z roboty, oczywiście z adnotacją, że to od Ciotki Malati ;)

Georg-inia

Post » Pt lut 29, 2008 10:21

no tak... adnotacja musi być :? a ewentualne rany jak coś to do ciotki pocztą tak? No dobra niech będzie, mała ślicznota jest tego warta :D

Malati

Post » Pt lut 29, 2008 13:21

Georg-inia pisze:Malutka się nie wyrywa, nie płacze, siedzi spokojnie, patrzy tymi swoimi okragłymi oczkami dookoła i pomrukuje sobie :D Jest naprawdę kochana :)

bo babki są cool naprawdę i wyjątkowe i niepowtarzalne :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt lut 29, 2008 14:53

ale ona ładniutka :1luvu:
mangoObrazekleaObrazek

messymae

Od: Pt mar 16, 2007 14:12

Post » Pt lut 29, 2008 16:28

A jakie suche małej dajesz? Moje maluchy miały krwiste kupki po RC dla dzieci, miały nietolerancje pokarmową :(
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Sob mar 01, 2008 14:20

z małej GoodSpell wyłażą robale. Wszystkie martwe. Nie chcę nawet myśleć, jak musiała się malutka męczyć :(
Ale teraz humorek już nam dopisuje, pół nocy uprawiana była walka z myszką :) Apetycik też niczego sobie - trzeba będzie na biegu dokupić jedzenia dla dzieci. Zaczynają się też, pierwsze, nieśmiałe jeszcze, baranki :D

i kilka foteczek:
taka jestem kocia bidka ;)
Obrazek

Obrazek

rozdęty brzuszek :(
Obrazek

różowa stópka
Obrazek

zieeeew...
Obrazek

I specjalnie dla CoolCaty - prezentacja ogonka ;)
Obrazek

Georg-inia

Post » Sob mar 01, 2008 15:22

kocinka jest absolutnie prześliczna :D

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

[poprzednia][następna]