15 działkowców z Łodzi - wątek TŻ-owy ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 28, 2007 15:25

Jak by co to pisz na PW bo ja scury bardzo lubie...Strasznie sie boje, ze po tym filmie o scurku w Paryzu (rattatui czy jakos tak) wszyscy beda kupowac dzieciom scury a potem oddawaac do schroniska...
Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

Kasia C

Od: Wto cze 13, 2006 6:15

Post » Czw cze 28, 2007 22:00

Bajko i jak idzie z kotami? Będą jeszcze zdjęcia? Czekam żeby TŻ mój mogł obejrzeć...

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Czw cze 28, 2007 23:14

Oj, nie wiem od czego zacząć :roll: Może tradycyjnie od podziękowań - jesteście kochane :1luvu: Dzisiaj dotarły kolejne wpłaty, szczegółowe rozliczenia są tutaj http://forum.dajmudom.pl/viewtopic.php?t=106 Dodatkowo w pierwszym poście podam przy każdym kocie ile aktualnie ma pieniążków "w skarpecie" :wink:
Dzisiaj dotarła karma z Krakvetu, a wczoraj Arczi wspomogła kociaste na miejscu. Jedzonka nie powinno więc im na razie zabraknąć :D Kolejne dobre wieści są takie, że coś źle zrozumiałam - okazuje się, że siostra Mruczka jest zdrowa, tylko jemu ropieją oczka. Dzisiaj pani Ela była u weta wstępnie umówić Mruczysława na wizytę i w przyszłym tygodniu kocio rozpoczyna leczenie :D
Zdjęcia nowe są, właśnie dostałam. Muszę tylko uporządkować i zaraz dodaję do pierwszego postu.

Zasadzkas, wielkie dzięki za bazarki, przydadzą się bardzo, bardzo, bardzo... Ziutka, Domino i Irenka w DT potrzebują wsparcia, ta piętnastka również, kolejny kot z Korabiewic jest na SGGW (nie znam żadnych szczegółów, dowiedziałam się dzisiaj, jak już był na miejscu), a na dokładkę dostałam SMS-a z prośbą o pomoc w zorganizowaniu leczenia dla malutkiego, znalezionego kotka z jakąś potworną chorobą skóry :cry: Ja już nie mam siły...

Kasiu, Livy wyprzedziła mnie z Mruczkiem, ja Ciebie z Ptysiem, ciekawe kogo Ty ubiegłaś z Rudym :D

Cioteczki, brać kociaste póki są :wink: Komu, komu...
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Pt cze 29, 2007 17:00

No to jutro odemnie też poleci 10 zł - dla Traperka.

Niestety nie mogę zadeklarować że będę wysyłać co miesiąc, ale będę dorzucać ile mogę. :D
Obrazek
Obrazek

goniek888

Od: Nie paź 08, 2006 21:18

Post » Pt cze 29, 2007 17:18

No to jutro odemnie też poleci 10 zł - dla Traperka.

Niestety nie mogę zadeklarować że będę wysyłać co miesiąc, ale będę dorzucać ile mogę. :D
Obrazek
Obrazek

goniek888

Post » Pt cze 29, 2007 17:21

Przepraszam że wysłałam 2 razy - tak jakoś wyszło... :oops:
Obrazek
Obrazek

goniek888

Post » Pt cze 29, 2007 17:29

BAJKA-BB pisze:Kasiu, Livy wyprzedziła mnie z Mruczkiem, ja Ciebie z Ptysiem, ciekawe kogo Ty ubiegłaś z Rudym :D

Nas ... :cry:
W takim razie (oczywiście jak goniek888 pozwoli, bo przecież była pierwsza) co miesiąc będziemy dorzucać się do Traperka.

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Pt cze 29, 2007 17:41

Pewnie, że się zgadzam. :wink:

Zresztą ja mam w tej sprawie niewiele do gadania, trzeba by się Traperka zapytać... :lol:
Obrazek
Obrazek

goniek888

Post » Pt cze 29, 2007 18:23

goniek888 pisze:

trzeba by się Traperka zapytać... :lol:

Kurcze, ale ja postawiłam go w dość niezręcznej sytuacji :oops: Już wysłałam przelew.
Mam nadzieję, że mi wybaczy, w końcu jest miłym futerkiem.
Bajko bardzo Cię proszę - jak będziesz rozmawiała z P. Elą to niech mu przekaże ogromne przeprosinowe mizianki :lol:

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Sob cze 30, 2007 1:20

Goniek888, 1969ak - wielkie dzięki :1luvu: Traperek na pewno będzie baaardzo szczęśliwy z takiego powodzenia 8)
A mnie udało się namówić TŻ na adopcję Gościa :D Tak więc na razie tylko Myszka jest do wzięcia. Komu piękna kotę ???
Pani Ela w weekendy jest dość mocno zajęta, więc umówiłyśmy się na telefon w przyszłym tygodniu. Oczywiście o przekazaniu mizianek dla Trapera będę pamiętać 8)
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Sob cze 30, 2007 9:00

Moj Piotrek chce Myszke!!!
Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

Kasia C

Od: Wto cze 13, 2006 6:15

Post » Sob cze 30, 2007 12:12

Bank i pocztę mi zamknęli... :evil:

A więc wpłata dopiero w poniedziałek... :oops:
Obrazek
Obrazek

goniek888

Post » Sob cze 30, 2007 20:30

Kochani, bardzo chcialam podziekowac wszystkim ktorzy adoptowali "moje" koty dzialkowe, oraz wszystkim ktorzy udzielili nam jakiejkolwiek pomocy. Dzieki Wam wstapily we mnie nowe sily do walki o ich lepszy byt. Postaram sie informowac na biezaco co sie u nas dzieje, ale jezeli byloby jakies opoznienie to prosze nie denerwujcie sie, wynika to z tego, ze nie umiem poruszac sie po internecie (jestem z pokolenia, ktoremu komputer sprawia trudnosc), ale obiecuje, ze po lecie bede miala wiecej czasu i wtedy sie naucze. Teraz dzieki Pani Basi i mojemu synowi moge miec z Wami kontakt. Dziekuje rowniez, ze nie znajac mnie obdarzyliscie mnie zaufaniem, obiecuje nie zawiesc go. Jezeli ktos bylby w Lodzi i chial zobaczyc swojego pupila to zapraszam. Serdecznie Was pozdrawiam i zycze obyscie spotykali tak wspanialych ludzi jak Wy jestescie !

Ela

Theopij

Od: Pon lut 20, 2006 1:13

Post » Nie lip 01, 2007 0:28

W pierwszym poscie nie doliczylam sie fotek 15 sztukow Kociambrow :wink: ale chcialabym jakiegos Czarnuszka albo krowke wziac pod wirtualna opieke!.Bardzo bym chciala wiecej,ale mam juz 3 wirtualne adopcje i chyba nie dam rady :( jak cos sie zmieni to oczywiscie dam znac!!!
Zycze duzo zdrowka i samych wspanialych chwil dla ogonjastych!!!
Wszystkie sa cudowne!ale pod swoj dach tez nie moge na razie zadnego przygarnac :(

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Nie lip 01, 2007 22:38

Kasiu, Elfrido - wielkie dzięki :1luvu:
Zaraz uaktualnię informację o Myszce :D Elfrido nie mam jeszcze wszystkich fotek, pani Ela przesyła je w miarę możliwości. Wiem jednak, że czarnych futerek jest pięć, więc pojawią się dwa kolejne, będziesz mogła powybierać 8)
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

[poprzednia][następna]