Agneska pisze:to ja sie tylko niesmialo przypominam z mozliwoscia transportu 16 marca
WIELKIE DZIEKI
pamiętamy........tylko że one są w schronisku i transport musi być na już
Moderator: Estraven
Agneska pisze:to ja sie tylko niesmialo przypominam z mozliwoscia transportu 16 marca
Tweety pisze:Znalazł się transport ale też pociągiem w niedzielę o 14-stej z Krakowa i mam zgodę na zabranie dziewczynekbyle by były w kontenerku. Reasumując, w piątek rano jedzie Pei z Katowic do Krakowa pociągiem, w niedzielę Zasadzkas z Krakowa do Warszawy, też pociągiem. Międzylądowanie u mnie, oczywiście jeżeli osoby najbardziej zainteresowane widzą w tym sens
iwona_35 pisze:podniose, mógłby ktos nam pomóc?
Tweety pisze:iwona_35 pisze:podniose, mógłby ktos nam pomóc?
napisz o jaką konkretnią pomoc chodzi
kotalizator pisze:Iwona 35, powiedz mi proszę, bo już się pogubiłam, czy ja dobrze rozumiem, że znalazłaś im stały domek w Warszawie? Napisz też jakiej pomocy finansowej kicie potrzebuja, w jakim wymiarze mniej wiecej... (oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze to zalezy w duzej mierze od stanu ich zdrowia). I moze podasz czy tu czy na PW nr konta?
iwona_35 pisze:kotalizator pisze:Iwona 35, powiedz mi proszę, bo już się pogubiłam, czy ja dobrze rozumiem, że znalazłaś im stały domek w Warszawie? Napisz też jakiej pomocy finansowej kicie potrzebuja, w jakim wymiarze mniej wiecej... (oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze to zalezy w duzej mierze od stanu ich zdrowia). I moze podasz czy tu czy na PW nr konta?
Cały czas jest tak samo, koty jadą do bazyli na tymczas, jak wiadomo koty są w schronisku, więc musze je wyciągnąć....sytuacja sie skomplikowala , tak jak pisałam post wczesniej........
Pieniążków będzie potrzebowała bazyla, więc w jej imieniu z góry bardzo dziękuje.
Bedzie trzeba kotke wysterylizować , no i utrzymanie.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 106 gości