Miłka - oko, "na szczęście", efektem KK a nie raka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2007 23:19

Nie ma co leczyc juz :roll: to jest efekt KK, ktory przeszla jak miala jeszcze zamkniete slipka.

Teraz poluje na buro-biala kotke... nie wiem gdzie jest cholera mala.

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Śro mar 07, 2007 11:07

A gdzie kotka w tej chwili jest, bo jeśli miałaby być wypuszczona na ulicę. Czyli pytanie, czy oczko powinno w takim stanie zostać. Być moze to, co zostało zabezpiecza oczodół, ale warto się dopytać.

Jak polowako :wink:

Trzymaj się cieplutko :)
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro mar 07, 2007 12:10

Młka jest narazie u mnie - jutro jedziemy zdjac szwy, zaszczepic, zakroplic frontlajna i zostanie wypuszczona.
Pani, ktora nas badala zostala poinformowana o tym, ze jest to kot dziki i , ze bedzie wypuszczony. Powiedziala, ze z oczkiem nic robic nie nalezy (oczko jest hmmm. tak jak mi tlumaczyla - zrobil sie kogelmogel ze zrenicy, siatkowki i grrrrrrrr.. tego kolorowego wokol zrenicy, znowu mi slowo ucieklo.

Oprocz tego oczko jest w dobrym stanie.

Polowanko do bani :( ni moge namierzyc kotow :roll: rujki sie zaczely i szie szwendoloa :cry:

pzdr
GReenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Śro mar 07, 2007 12:15

GreenEvil pisze:Młka jest narazie u mnie - jutro jedziemy zdjac szwy, zaszczepic, zakroplic frontlajna i zostanie wypuszczona.
Pani, ktora nas badala zostala poinformowana o tym, ze jest to kot dziki i , ze bedzie wypuszczony. Powiedziala, ze z oczkiem nic robic nie nalezy (oczko jest hmmm. tak jak mi tlumaczyla - zrobil sie kogelmogel ze zrenicy, siatkowki i grrrrrrrr.. tego kolorowego wokol zrenicy, znowu mi slowo ucieklo.

Oprocz tego oczko jest w dobrym stanie.

Polowanko do bani :( ni moge namierzyc kotow :roll: rujki sie zaczely i szie szwendoloa :cry:

pzdr
GReenEvil

Wiem, te rujki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ale dopytaj kobiety, czy to jest ziarnina, jeśli tak, to rzeczywiście oka nie trzeba ruszać.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

[poprzednia]