Czemu ja wiedzialam, ze jak przeczytasz tytul watku to na pewno sie odezwiesz?zuza pisze:Za Parysa kciuki ogromne!
Troja rulez

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czemu ja wiedzialam, ze jak przeczytasz tytul watku to na pewno sie odezwiesz?zuza pisze:Za Parysa kciuki ogromne!
Troja rulez
Ano mamDeDe pisze:TKiaro, piszesz, że masz persa - bo ja szybko dowiadując się od znajomych persiarzy usłyszałam, ze mam kupic jakis puder do futra, płyn do oczu i inne takie - włos się na głowie jeży![]()
Ponadto - czy On potrzebuje specjalnego, "persiego" piasku? Widziałam taki w sklepach, mogę kupić, ale jeżeli nie - szkoda tej kasy, kupię zwykły i nie będę przepłacać... .
DeDe pisze:Parysiątko - Pusiątko boi się chyba jego bardziej, niż całej reszty.
Dla chętnych do adopcji dodam - kocia nie wykazuje żadnej agresji, nawet wyrywając się w przerazeniu(kiedy go cięłam...) nie wysunął pazurów.
yv73 pisze:Dobra z Ciebie osoba, że zgodziłaś się pomóc. Wklejaj fotki kocurka a domek na pewno się znajdzie.
DeDe pisze:yv73 pisze:Dobra z Ciebie osoba, że zgodziłaś się pomóc. Wklejaj fotki kocurka a domek na pewno się znajdzie.
dziekuje za słowa wsparciaWiesz, czasami myślę, że głupio robię (to nie pierwsze zwierzę u mnie na przechowaniu). Ci ludzie są przeciez przekonani, że wszystko robili dobrze tylko kot byl... no własnie. Zły? Złosliwy? Wredny?
W dodatku wszystkie osoby, od których bezposrednio brałam zwierzę (dotychczasowi właściciele) zawsze byli niezmiernie zadowoleni z siebie, bo oni przeciez znaleźli dobre ręce i kogoś, kto dalej się zajmie zwierzakiem. Ani razu nikt mnie nie pytał, czy wszystko ok, czy nie trzeba pomóc, czy zwierzak ma dobry dom. Mają to po prostu w d....
I jestem zła. Czyjes sumienie jest czyste, bo zamiast wywieźć kota do schroniska, został wywieziony do mnie. I przecież dano mi koszyk z kuwetą.
Nie jestem dobra, niestety... jestem raczej wściekła. Ok 19 widzę sie z G., ma mi dac namiary na tych ludzi. Naprawdę powinnam zażyć coś na uspokojenie, bo mój gniew i żal narasta wprost proporcjonalnie do czasu, jaki biedny Parysek spędza pod szafą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Szymkowa i 62 gości