Moderator: Estraven

Nefi - moje serduszko <3 
Chiara pisze:Super.Będziemy pomagać Sabienie w sterylizacji stada. Jeśli ktoś chce się dorzucić choćby symboliczną kwotą to będzie to wielka pomoc, bo oprócz tych kotów mamy długą kolejkę na zabiegi w różnych miejscach w Polsce...
Damy radę!
![]()
![]()
![]()
Nasze dane:
Fundacja na Rzecz Ochrony Zwierząt Pod Jednym Dachem,
ul. Wielicka 57/40 30-552 Kraków
w tytule: Operacja Zabieg
konto: 29 1050 1445 1000 0090 3004 7683
tomek_k pisze:Chiara pisze:Super.Będziemy pomagać Sabienie w sterylizacji stada. Jeśli ktoś chce się dorzucić choćby symboliczną kwotą to będzie to wielka pomoc, bo oprócz tych kotów mamy długą kolejkę na zabiegi w różnych miejscach w Polsce...
Damy radę!
![]()
![]()
![]()
Nasze dane:
Fundacja na Rzecz Ochrony Zwierząt Pod Jednym Dachem,
ul. Wielicka 57/40 30-552 Kraków
w tytule: Operacja Zabieg
konto: 29 1050 1445 1000 0090 3004 7683
A jak odróżnicie które wpłaty dla Sabiny są?
Sabinalas pisze:Proszę o wsparcie
Sabinalas pisze:W sobotę to zrobię...bo to musi być rano...postaram się
kinia098 pisze:Sabina, a nie mogłabyś porozmawiać z jakimiś wolontariuszami z tej Fundacji Kocie Życie, czy oni nie pomogliby w przetrzymywaniu tych kotów po sterylizacji ? Klatkę coś jak na królika można dorwać w jakimś antykwariacie, na giełdzie. Sama taką kupiłam za 50zł i jest tak duża, że mieści się kuweta, legowisko, miseczki i dwa oswojone koty, ale jeden dziki....
Przecież to MEGA różnica. Sterylizując w tej lecznicy, którą wybrałaś, za 120zł masz jedną wyciętą kotkę, a w lecznicy Fundacji Kocie Życie CZTERY KOTKI PO STERYLIZACJI !Z tego co kojarzę, to z Rybnika jest afiain, kicikicimiauhau może mogłyby pomóc ? Mam na myśli chociaż te zdrowe, w lepszej formie koty...
)Chiara pisze:kinia098 pisze:Sabina, a nie mogłabyś porozmawiać z jakimiś wolontariuszami z tej Fundacji Kocie Życie, czy oni nie pomogliby w przetrzymywaniu tych kotów po sterylizacji ? Klatkę coś jak na królika można dorwać w jakimś antykwariacie, na giełdzie. Sama taką kupiłam za 50zł i jest tak duża, że mieści się kuweta, legowisko, miseczki i dwa oswojone koty, ale jeden dziki....
Przecież to MEGA różnica. Sterylizując w tej lecznicy, którą wybrałaś, za 120zł masz jedną wyciętą kotkę, a w lecznicy Fundacji Kocie Życie CZTERY KOTKI PO STERYLIZACJI !Z tego co kojarzę, to z Rybnika jest afiain, kicikicimiauhau może mogłyby pomóc ? Mam na myśli chociaż te zdrowe, w lepszej formie koty...
Afiain i kicikicimiauhau przetrzymują dziczki po zabiegu w lecznicy w Rybniku.
Na stronie Kociego Życia jest napisane, że działają na terenie Wrocławia i okolic. Dogadali się z lecznicami, żeby pomóc sterylizować koty domowe, które ma kto przechować po zabiegu. ( Brawo dla nich za to!)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 27 gości