Czekam jeszcze na telefon od jednej karmicielki, może akurat uda się jej coś złapać, ale podejrzewam, że będzie to i tak max jedna kocica

3,40zł- bilet.
Policzyłam dziś, że średnio do sterylki mam jeszcze 9 kotek i 17

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinia098 pisze:Mania może wrócić z adopcji dlatego, że jest wredna, złośliwa i agresywna.
kinia098 pisze:Mania może wrócić z adopcji dlatego, że jest wredna, złośliwa i agresywna.
Zdemolowała już ponoć całą łazienkę. W nocy nie pozwala spać. Tłucze talerze, szklanki, chce wejść do piekarnika. Sprawa ciągnie się od 3 miesięcy, ale dopiero wczoraj odczytałam maila z tą informacją.
Czy znacie jakieś sposoby na takie przypadki ? Szukam wątku, gdzie dziewczyna opisywała historię ze swoją agresywną kotką ( to chyba pingwineczka była ), ale nie mogę się doszukać. Będę wdzięczna za podesłanie mi linku. Kotka jest w Bydgoszczy, w domu niewychodzącym, bez innych zwierząt. Na razie myślę, co byłoby najlepszym rozwiązaniem. Chyba DT ? Bo nie oddam nikomu prosto z obecnego DS w ciemno kota, który tak się zachowuje... Ale czy DT też nie będzie dla niej kolejnym dodatkowym stresem ? A potem kolejna zmiana ?
Mulesia pisze:kinia098 pisze:Mania może wrócić z adopcji dlatego, że jest wredna, złośliwa i agresywna.
Tak napisali?![]()
Czy to domek niewychodzący?
Zamykają ją w tej łazience, że ją zdemolowała?
Karena pisze:
Może Feliway lub krople Bacha? A może po prostu nudzi się bez drugiego kota?
Dyktatura pisze:A może po prostu nie chce byc domowym kotem. Może potrzebuje spacerów. Niech spróbują wyjść z Mańka na szelkach.
Dyktatura pisze:Kinia jedna klatka łapka czeka na Ciebie u mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 718 gości