Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OlaLola pisze:Wieści z domku Whiskasika są bardzo dobre. Kociak początkowo bardzo się bał i uciekał przed nową Panią, ale szybko przekonał się że jednak nic mu nie grozi, a i jedzonko dobre dająSzaleje i rozrabia, wszędzie go pełno
OlaLola pisze:Teraz czas na wieści od Trikusi
Witam,
Jak na razie Tosia troszeczkę boi się fretki. Fretka oczywiście chce delikatnie bawić się z kotką, ale kotka widocznie nie przekonała się do niej. Oczywiście widać postępy, gdyż na samym początku była tak przerażona, że chowała się w czasie kiedy fretka była na wolności. Na dzień dzisiejszy podczas hasania fretki Tosia leży na łóżku i od czasu do czasu daje się powąchać ciekawej freci:) Myślę, że musimy jeszcze dać jej czas na to, żeby przekonała się do niej. Jeżeli chodzi o zdrowie Tosi, to jest wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo lubi spać przy nas i strasznie jest towarzyska. Oczywiście z racji tego, że moja narzeczona jest prawie cały czas w domu, a ja pracuję na 1,5 etatu bardziej garnie się do niej. Cieszymy się z tego, że adoptowaliśmy kotkę. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 237 gości