magdaradek pisze:hehehhe, ktoś się nam zakochał
oj przepadłam, Madziu!

Basia trochę zazdrosna, powiedziała, że Mała mnie najbardziej kocha... fakt, że jak ma do wyboru nas dwie, to przybiega do mnie. no i jak tu się nie zakochać?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:hehehhe, ktoś się nam zakochał
atla pisze:magdaradek pisze:hehehhe, ktoś się nam zakochał
oj przepadłam, Madziu!![]()
Basia trochę zazdrosna, powiedziała, że Mała mnie najbardziej kocha... fakt, że jak ma do wyboru nas dwie, to przybiega do mnie. no i jak tu się nie zakochać?
atla pisze:nie przejdzie... Kleofas ciągle mi "łazi po głowie", trąca czułe struny, myślę o nim i tęsknię, choć przecież nie ma go przy mnie już półtora roku prawie, a już od roku za TMon zresztą był jednym z tych wyjątkowych kotów, które powinny zostać, ale to nie był dobry czas na takie decyzje i zostać nie mógł... ale wierzę, że wróci, chociaż w innym futerku. tylko się boję czy właśnie tego nie zrobił...
magdaradek pisze:treśc smsa fantastyczna![]()
a Mycha no cóż.....jest wyjatkowa i już
atla pisze:no i zapomniałam się jeszcze pochwalić. co prawda z powodu wiecznego wiercenia ciężko jest stwierdzić precyzyjnie ile wynosi przyrost, ale Mychy przybywa. przekroczyła już 30 dag. dziś waga pokazała nawet 34, ale to był największy wychył w górę, więc pewnie jest trochę mniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości