Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie paź 23, 2011 0:45 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

Aniu, proszę Cię, zatroszcz się o siebie. Jeżeli nie dla siebie samej, to zadbaj o siebie dla TŻeta i dla kotów, żeby mieć siłę na zajmowanie się nimi.

Na stronie 38 mojego wątku są aktualne fotki Pancunia - Bolusiowego braciszka. Serdecznie zapraszam :lol: To są biegunowo różne koty - Pancunio jest ogromny, Boluś zaś to kruszynka. Za to obaj mają wspaniałe charaktery. Aniu, dziękuję Ci za cudownego kotunia. Bardzo go kochamy.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie paź 23, 2011 19:01 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

Spóźniona :oops: , ale się przywitam i zaproszę na bazarki dla kociaków Ani

- viewtopic.php?f=20&t=133558 - książki R. Ludluma
- viewtopic.php?f=20&t=132641 - bardzo tanie książki różne, w tym dużo literatury kobiecej
- viewtopic.php?f=20&t=133278 - R. Pilcher, K. Stone i inne romanse, tanio
- viewtopic.php?f=20&t=132894 - N. Roberts, J. Deveraux, dużo romansów i romansów kryminalnych, tanio, mowa ciała też
- viewtopic.php?f=20&t=133271&start=0 - książki z dreszczykiem
- viewtopic.php?f=20&t=132641&start=0 - wielka wyprzedaż książek
- viewtopic.php?f=20&t=134415 - wełniany jesienno-zimowy płaszcz
- książki kulinarne (bazarek Moha) - viewtopic.php?f=20&t=133218
- artykuły muzyczne (bazarek ametyst55) - viewtopic.php?f=20&t=134326
- nowe płyty CD idealne np prezent , METALLICA, HIM,THE DOORS, Maryla Rodowicz, Enigma i inne (bazarek ametyst55) - viewtopic.php?f=20&t=134328
- to i owo z Turcji (bazarek mavi) - viewtopic.php?f=20&t=134735&p=8109291#p8109291
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon paź 24, 2011 8:05 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

Aniu najgoręcej dziękuję za pomoc. :1luvu:
Serniczek

Post » Pon paź 24, 2011 17:40 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

Serniczku ciesze się, że mogłam pomóc.

mavi pięknie dziękuję za bazarek :1luvu:

Homerek dziś bardzo źle się czuje - ciągle wymioty i biegunka :( śpi biedaczek pod kołdra i grubym polarem. Mam nadzieję, że to nie nawrót białaczki. Tak długo było wszystko dobrze. Dostał dziś leki i kroplówkę.

Kochani bardzo potrzebna jest karma i żwirek dla kociaków :( Może ktoś może pomóc, ma coś co nie pasuje kotu, a co by nam pasowało. Nadal też potrzebny jest orydermyl.

wciąż też zapraszamy na bazarki

taizu dziękuję :1luvu: nigdzie nie byłam, bo transport się nie znalazł. Siedziałam w domu.
Po 1 listopada bardzo chciałabym by udało się się zrobić budki dla moich i na cmentarz - zawieźć je tam, zainstalować, dołożyć dużo słomy do pozostałych i liczyć na łagodną zimę!

Głowa od kilku długich dni tak bardzo mnie boli, że ciężko mi patrzeć na monitor
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon paź 24, 2011 18:50 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

Anna Rylska pisze:Głowa od kilku długich dni tak bardzo mnie boli, że ciężko mi patrzeć na monitor

Aneczko, my chyba wybierzemy się do Grodziska, tylko nie późnym wieczorem, a rano. Ja zostanę z kociarstwem, a TŻ zawiezie Cię do lekarza. Nie może tak być, żebyś wciąż się źle czuła.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon paź 24, 2011 19:31 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

Zostałam tu skierowana po porade do Ciebie Aniu jako osoby o wieeelkim doświadczeniu :)

tak w skrócie... mój kotek ze schroniska ma grzybicę czy to może mieć związek (np. złe samopoczucie), że zmienił jej się nieco charakterek? Tzn była już kotem u nas zadomowionym, brykającym po domu, śpiącym z nami i bawiącym się ze starsza "siostrą" ale ostatnio nic z wyżej wymienionych czynności nie jest jej przedmiotem zainteresowania. Ucieka jakby się bała, jakby ktoś ją gonił, chowa się po kątach i mieszkaniowych zakamarkach. Martwie się o nią... (może nie powinnam tak bezpośrednio na wątku pisać, a PW, jak śmiecę to przepraszam :()

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Pon paź 24, 2011 19:33 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

vega013 dziękuję ale naprawdę nie trzeba, lekarzy widzę co kilka dni ostatnio
a przy tym co mam to 2-3 tygodnie tak może być

Anna Rylska

Post » Pon paź 24, 2011 21:02 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

AntoninaBandzioras pisze:Zostałam tu skierowana po porade do Ciebie Aniu jako osoby o wieeelkim doświadczeniu :)

tak w skrócie... mój kotek ze schroniska ma grzybicę czy to może mieć związek (np. złe samopoczucie), że zmienił jej się nieco charakterek? Tzn była już kotem u nas zadomowionym, brykającym po domu, śpiącym z nami i bawiącym się ze starsza "siostrą" ale ostatnio nic z wyżej wymienionych czynności nie jest jej przedmiotem zainteresowania. Ucieka jakby się bała, jakby ktoś ją gonił, chowa się po kątach i mieszkaniowych zakamarkach. Martwie się o nią... (może nie powinnam tak bezpośrednio na wątku pisać, a PW, jak śmiecę to przepraszam :()

Witaj :)
za wiele niestety nie pomogę, tyle co wiem, to się podzieliłam na pw ( a to nie dużo raczej)
powodzenia!

Anna Rylska

Post » Wto paź 25, 2011 10:38 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

Dzień dobry :)

Homerek niestety nadal źle się czuje, tylko śpi, gorączkuje, wstaje na sioo, biegunka jest, wymiotów nie ma ale dostaję cerenię p/ wymiotom. Boję się bardzo, że znowu choroba wróciła po takim pięknym prawie bezproblemowym okresie ścięło go :( nagle :(

Gdyby ktoś mógł wystawić jakiś bazarek na zakup karmy dla tymczasów, bezdomniaczków, czy leków będę ogromnie wdzięczna. Bazarków wystawionych mam sporo ale to nie chodliwy bardzo towar jest, a na razie nic nie mam takiego co by można było wystawić. (naprawdę nie chce pozbywać się ostatnich w miarę cennych rzeczy z domu, jak dziad jakiś!)

Mąż przygotowuje się do szpitala, zaszczepił się nie dawno na żółtaczkę, oczywiście we własnym zakresie trzeba było to zrobić.

Anna Rylska

Post » Wto paź 25, 2011 20:55 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

Anna Rylska pisze:Dzień dobry :)

Homerek niestety nadal źle się czuje, tylko śpi, gorączkuje, wstaje na sioo, biegunka jest, wymiotów nie ma ale dostaję cerenię p/ wymiotom. Boję się bardzo, że znowu choroba wróciła po takim pięknym prawie bezproblemowym okresie ścięło go :( nagle :(

Gdyby ktoś mógł wystawić jakiś bazarek na zakup karmy dla tymczasów, bezdomniaczków, czy leków będę ogromnie wdzięczna. Bazarków wystawionych mam sporo ale to nie chodliwy bardzo towar jest, a na razie nic nie mam takiego co by można było wystawić. (naprawdę nie chce pozbywać się ostatnich w miarę cennych rzeczy z domu, jak dziad jakiś!)

Mąż przygotowuje się do szpitala, zaszczepił się nie dawno na żółtaczkę, oczywiście we własnym zakresie trzeba było to zrobić.

Moze jutro zrobię jakiś bazarek, bo dziś nie dam rady
Najwyraźniej nie nadążam za życiem :mrgreen:
Trzymajcie się!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto paź 25, 2011 21:05 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

Serniczek pisze:Aniu najgoręcej dziękuję za pomoc. :1luvu:

Witam gorąco!W imieniu własnym i białaczkowego Maxa serdecznie Pani dziękuję za pomoc!!!!!Mam nadzieję,że przy Pani zdalnej pomocy stoczymy zwycięską batalię z chorobą!Mam nadzieję,że w przypadku pytań lub wątpliwości dalej możemy liczyć na Pani wsparcie?W poszukiwaniu pomocy i znalezieniu Pani pomógł nam Serniczek.Dla Niej też wielkie dzięki!! Wasze wsparcie i oddanie sprawie naszych Milusińskich to coś czego słowami przynajmniej ja nie potrafię wyrazić!WIELKIE DZIĘKI!!!!!

Bernasia

Od: Czw paź 20, 2011 22:19

Post » Wto paź 25, 2011 21:27 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

Bernasia witaj :)
To naprawdę drobiazg. Ciesze się, że mogłam pomóc choć trochę.
Proszę pisz na pw, nawet z drobiazgami. Doskonale wiem, co to znaczy mieć kota białaczkowego.
Pamiętaj, że to nie jest wyrok, trzeba walczyć, szanse są duże!
Leki dziś wysłałam.
pozdrawiam :1luvu:

Anna Rylska

Post » Wto paź 25, 2011 21:43 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

dzięki Aniu,Bernasia ma kota ode mnie Maksia Krzaklewskiego i on musi żyć ,nie ma to tamto .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro paź 26, 2011 9:04 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

taizu pisze:Najwyraźniej nie nadążam za życiem :mrgreen:

Że jak? Że kto? 8O Taizu, jak Ty nie nadążasz, to my gdzieś w ogóle w tyle! :wink:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Śro paź 26, 2011 9:06 Re: Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę

Zapraszam na smakołykowy bazarek dubajski!

viewtopic.php?f=20&t=134868&p=8122362#p8122362
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

[poprzednia][następna]