TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 03, 2011 17:17 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

PcimOlki pisze:
Prakseda pisze:Szkoda, że nie szukają takiej, co przez koty poznała faceta swojego życia. Znam i takie.

....albo faceta co poznał (i nie tylko poznał) fajne kociary. :mrgreen:

Znaczy - "poznał" w znaczeniu biblijnym? :piwa:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon paź 03, 2011 17:27 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

vega013 pisze:
PcimOlki pisze:
Prakseda pisze:Szkoda, że nie szukają takiej, co przez koty poznała faceta swojego życia. Znam i takie.

....albo faceta co poznał (i nie tylko poznał) fajne kociary. :mrgreen:

Znaczy - "poznał" w znaczeniu biblijnym? :piwa:

Nie odpowiada się ignorowanym.
Wstyd.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pt paź 07, 2011 9:31 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

Były telefony ogólnie o udział w programie - bez spracyzowania tezy programu.

I taki mail na poczcie fundacyjnej - tytuł wyjaśnia "kierunek" myslenia autorów:

Witam, poszukuję chętnych kobiet do programu telewizyjnego pt. "Moją jedyną miłością są koty", jeśli znają państwo osoby, który zechciałyby w takim programie wystąpić, uprzejmie proszę o kontakt,

tel. (...)
Pozdrawiam, (...)
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt paź 07, 2011 10:01 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

annskr pisze:Były telefony ogólnie o udział w programie - bez spracyzowania tezy programu.

I taki mail na poczcie fundacyjnej - tytuł wyjaśnia "kierunek" myslenia autorów:

Witam, poszukuję chętnych kobiet do programu telewizyjnego pt. "Moją jedyną miłością są koty", jeśli znają państwo osoby, który zechciałyby w takim programie wystąpić, uprzejmie proszę o kontakt,

tel. (...)
Pozdrawiam, (...)

Cała Polska przeczesywana w poszukiwaniu "kociar" spełniających wymogi. Tylko info i zakres okrojony z każdym telefonem,mailem... :mrgreen:
Nauka nie idzie w las.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt paź 07, 2011 10:06 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

Zofia&Sasza pisze:Ja im mogę takich osób "skolko ugodno" ;) Z mojej kartoteki zbieraczek... :twisted:

Dokladnie tak sie zapytalam kiedy dostałam pw- czy chodzi o zbieraczki? :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt paź 07, 2011 10:41 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

Już na innych wątkach była mowa o tym programie.Uważam, że o wiele ciekawszy byłby program, w którym wystąpiłyby piękne, młode, wykształcone dziewczyny ( a i panowie, dlaczego nie? ) mające udane życie osobiste, niezależnie od ilości kotów w mieszkaniu.Takich jest mnóstwo na forum.Bezdomne, chore koty wożone są pięknymi samochodami, mieszkają w designerskich wnętrzach, co dla wielu jest wciąż zdumiewające.Sama wiem, jak się na to patrzy, bo pamiętam program na Animal Planet, gdzie mały, jamnikowaty piesek, zaświerzbiony, chory zamieszkał w rezydencji z basenem, no żył w luksusie.Fajnie się to oglądało.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt paź 07, 2011 10:53 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

a może zrobić dywersję/prowokację i zgłosić się jako taki wymarzony do programu "koci-kołtun" a potem odpicować się i opowiadać co innego? (po warunkiem, że na żywo, bo w nagraniu to wytną-zniekształcą-przkręcą..)
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt paź 07, 2011 10:58 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

Zgłoś się, proszę :lol: :ryk: :ryk:

ewar

Post » Pt paź 07, 2011 11:17 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

ewar pisze:Już na innych wątkach była mowa o tym programie.Uważam, że o wiele ciekawszy byłby program, w którym wystąpiłyby piękne, młode, wykształcone dziewczyny ( a i panowie, dlaczego nie? ) mające udane życie osobiste, niezależnie od ilości kotów w mieszkaniu.Takich jest mnóstwo na forum.Bezdomne, chore koty wożone są pięknymi samochodami, mieszkają w designerskich wnętrzach, co dla wielu jest wciąż zdumiewające.Sama wiem, jak się na to patrzy, bo pamiętam program na Animal Planet, gdzie mały, jamnikowaty piesek, zaświerzbiony, chory zamieszkał w rezydencji z basenem, no żył w luksusie.Fajnie się to oglądało.

Pewne małżeństwo, które niedawno poznałam, o wysokim społecznym statusie (psiarze i kociarze) swoje psy (takie brzydule, bezzębne i koślawe - największe schroniskowe biedy) wożą odlotowym Volvo. Z tego powodu czasami wysłuchują kąśliwych uwag typu "Coś takiego w takim samochodzie, w takim domu."
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pt paź 07, 2011 12:50 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

Jak idę gdzieś w sprawie kociej.Ot tak po pracy i wchodzę w krótkiej spódnicy,szpilach i tapirem...to z reguły jest komentarz.Pełen zdziwienia. Wszak czekali na kogoś o powszechnie wiadomym wyglądzie. Już jesteśmy zaszufladkowani. Raz pan parkingowy nie chciał ze mną rozmawiać bo czeka na...kociarę. :mrgreen:

Jeśli program będzie jaki będzie to nie mamy szans .Tutaj nic fajnego w "ludzkim" wyglądzie, dobrej rodzinie,pracy...Nad czym się dziwić i jaka to sensacja.To,że po pracy nie siadamy przed tv oglądając z wypiekami kolejne programy ,tylko zajmujemy sie podopiecznymi kocimi i ludziowymi, ganianiamy z łapkami, biegamy z garami , lecimy do wetów...A w naszych siatach nie tylko chleb jest ale wory przysmaków dla podopiecznych.

Córka skomentowała "zaproszenie":Jeśli wzięli namiary z ogłoszeń to chyba widzą,że nie zbierasz a robisz coś w innym niż zakocenie kierunku.

MY psujemy wizerunek. Państwo od bied mieszkających w wysokim połysku :wink: psują wizerunek... Toć to szok :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt paź 07, 2011 18:49 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

To co, zaproponować może program o nieco innym charakterze? Właściwie, dlaczego nie? Parę dziewczyn o wyglądzie modelek i umysłach Ensteina podjechałoby jakimiś wypasionymi samochodami z przystojnymi TŻ-ami za kierownicą.Byłaby duża oglądalność, a i sprawie kociej by się przysłużyło.

ewar

Post » Pt paź 07, 2011 18:52 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

ewar pisze:To co, zaproponować może program o nieco innym charakterze? Właściwie, dlaczego nie? Parę dziewczyn o wyglądzie modelek i umysłach Ensteina podjechałoby jakimiś wypasionymi samochodami z przystojnymi TŻ-ami za kierownicą.Byłaby duża oglądalność, a i sprawie kociej by się przysłużyło.

:ryk: Uważaj bo sie zglosi pol forum a druga polowa sie nie zglosi tylko przez wrodzona skromnośc :mrgreen:

moś

Post » Pt paź 07, 2011 19:19 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

moś pisze:
Zofia&Sasza pisze:Ja im mogę takich osób "skolko ugodno" ;) Z mojej kartoteki zbieraczek... :twisted:

Dokladnie tak sie zapytalam kiedy dostałam pw- czy chodzi o zbieraczki? :twisted:

Nie słyszałam ,żebyś coś zbierała ? 8O
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt paź 07, 2011 19:20 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

ewar pisze:To co, zaproponować może program o nieco innym charakterze? Właściwie, dlaczego nie? Parę dziewczyn o wyglądzie modelek i umysłach Ensteina podjechałoby jakimiś wypasionymi samochodami z przystojnymi TŻ-ami za kierownicą.Byłaby duża oglądalność, a i sprawie kociej by się przysłużyło.

O, taki program to by mi się podobał ... :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt paź 07, 2011 19:21 Re: TVN o kociarzach. Kto chętny do programu?

No ja sie nie kwalifikuje bo mam za malo kotow....co do wygladu to sie moge podretuszowac :twisted: ..Krysia, zartowałam :wink: ale tak odpisalam

moś

[poprzednia][następna]