Moderator: Estraven
anahit pisze:Denisku, mocno trzymam za Ciebie kciuki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wyśnij swój wymarzony domek i niech ten sen się ziści. Strasznie, strasznie czuję się z tą bezsilnością, że więcej pomóc nie mogę. Serca by starczyło, opieki tez. Jeżeli uważacie, że stan mojego zazwierzęcenia to jeszcze nie kolekcjonerstwo - dawać Deniska!!! Rozsadek mówi mi jednak, ze więcej mi po prostu nie wolno. Mam 7 kotów (w tym mam nadzieję, że odnajdzie się mój zaginiony kocur, więc będzie
, 3 psy i cztery świnki morskie. Zdeklarowałam się na adopcję forumowego Bolusia i wycofać się nie mam zamiaru - jedynie odległość i obawy opiekunek Bolusia (które rozumiem) stawiają tę adopcję na razie pod znakiem zapytania. No bo jeśli Boluś znajdzie mniej zatłoczony domek, w dodatku na miejscu, to ja też odpuszczę i pobłogosławię jeszcze.
Tymczasem błogosławieństwo i ciepłe myśli i prośby do Pana Boga o domek dla Ciebie Denisku zanoszę...![]()
Dziewczyny, napiszcie nr konta na pw. Mogę co miesiąc wpłacać na Deniska stałą pulę pieniędzy. Tak, że przyszły jego domek będzie miał stałe wsparcie gotówkowe. Tyle mogę zrobić. Denisku - miziaki i przytulaki i czułe słówka na uszko... Wracaj do pełni sił, bo domek Ci tu wyczarujemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 207 gości