Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:Na księdza z kabat bardzo dobrze wpłynęła jedna z ulotek, które można z miau pobrać. Ta z kociętami, obrazująca w jakim tempie się rozmnażają i na co umierają. Nacisk na umierające maluchy przede wszystkim i na spokojnie, jeśli w ogóle trzeba będzie z księdzen rozmawiać. Proboszcz z kabat, dla którego koty wcześniej były przezroczyste, sam pozwolił klatkę łapkę na swoim terenie postawić, a teraz stoi na plebanii kocia budka ufundowana przez gminę.
PearlRain pisze:my tu rozmawiamy jakby wykastrować kościelnego kocura a sam kocur jakby coś przeczuwał, przyszedł dziś na kilka dosłownie minut kilka zjadł kilka chrupek i czmychnął jak oparzony w długą, coś mi się zdaje że ciężko będzie go capnąć i zanieść gdzie trzeba
Agn pisze:PearlRain pisze:my tu rozmawiamy jakby wykastrować kościelnego kocura a sam kocur jakby coś przeczuwał, przyszedł dziś na kilka dosłownie minut kilka zjadł kilka chrupek i czmychnął jak oparzony w długą, coś mi się zdaje że ciężko będzie go capnąć i zanieść gdzie trzeba
Eeeee tam, pewnie proboszcz cichcem Miau czytuje i postanowił sabotować Wasze zamiary.![]()
[A mnie interesuje, czy krynia08 nie ma nic do roboty popołudniami, że tyle ciekawostek w internecie wygrzebuje?Może też by se coś w okolicy pokastrowała, hę?
]
PearlRain pisze:my tu rozmawiamy jakby wykastrować kościelnego kocura a sam kocur jakby coś przeczuwał, przyszedł dziś na kilka dosłownie minut kilka zjadł kilka chrupek i czmychnął jak oparzony w długą
Agn pisze:Eeeee tam, pewnie proboszcz cichcem Miau czytuje i postanowił sabotować Wasze zamiary.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meryniu, mictrz, osspdg i 65 gości