Szatańskie Podszepty - wykastrowany !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 11, 2010 15:39 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

krynia08

Post » Czw lis 11, 2010 15:52 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

Ci to się naoglądają :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Czw lis 11, 2010 17:28 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

Afatima pisze:Na księdza z kabat bardzo dobrze wpłynęła jedna z ulotek, które można z miau pobrać. Ta z kociętami, obrazująca w jakim tempie się rozmnażają i na co umierają. Nacisk na umierające maluchy przede wszystkim i na spokojnie, jeśli w ogóle trzeba będzie z księdzen rozmawiać. Proboszcz z kabat, dla którego koty wcześniej były przezroczyste, sam pozwolił klatkę łapkę na swoim terenie postawić, a teraz stoi na plebanii kocia budka ufundowana przez gminę.

tu jest troszkę inna sytuacja, koty wokół kościoła mają rozstawione miski, mają wejście do garażu przy plebanii, mają postawioną budkę koło kościoła, Pan Stanisław rozmawiał z pracownikiem kancelarii niestety nie chcą aby koty zostały "okaleczone" akurat ten kocur pojawia się na balkonie w porze karmienia tego uda się złapać i ciachnąć, co do reszty trzeba wyczaić po prostu czy wychodzi poza teren kościoła i wtedy łapać, tu rozmowy raczej nie pomogą, beton...
Wiesz teraz pomyślałam, wydrukuję ulotkę i po prostu podrzucę im na plebanię, może coś dotrze, dzięki za podpowiedź z ulotką :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob lis 13, 2010 21:57 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

my tu rozmawiamy jakby wykastrować kościelnego kocura a sam kocur jakby coś przeczuwał, przyszedł dziś na kilka dosłownie minut zjadł kilka chrupek i czmychnął jak oparzony w długą, coś mi się zdaje że ciężko będzie go capnąć i zanieść gdzie trzeba :lol:

edit:poprawki
Ostatnio edytowano Sob lis 13, 2010 22:32 przez PearlRain, łącznie edytowano 1 raz

PearlRain

Post » Sob lis 13, 2010 22:12 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

One czasem tak mają, wystarczy, że pomyślę o transporterku a już rzeczonego kota nie mA!
Obrazek

AniaWrocław

Post » Sob lis 13, 2010 22:12 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

PearlRain pisze:my tu rozmawiamy jakby wykastrować kościelnego kocura a sam kocur jakby coś przeczuwał, przyszedł dziś na kilka dosłownie minut kilka zjadł kilka chrupek i czmychnął jak oparzony w długą, coś mi się zdaje że ciężko będzie go capnąć i zanieść gdzie trzeba :lol:

Eeeee tam, pewnie proboszcz cichcem Miau czytuje i postanowił sabotować Wasze zamiary. :mrgreen:

[A mnie interesuje, czy krynia08 nie ma nic do roboty popołudniami, że tyle ciekawostek w internecie wygrzebuje? :roll: Może też by se coś w okolicy pokastrowała, hę? :spin2: ]
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob lis 13, 2010 22:16 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

Agn pisze:
PearlRain pisze:my tu rozmawiamy jakby wykastrować kościelnego kocura a sam kocur jakby coś przeczuwał, przyszedł dziś na kilka dosłownie minut kilka zjadł kilka chrupek i czmychnął jak oparzony w długą, coś mi się zdaje że ciężko będzie go capnąć i zanieść gdzie trzeba :lol:

Eeeee tam, pewnie proboszcz cichcem Miau czytuje i postanowił sabotować Wasze zamiary. :mrgreen:

[A mnie interesuje, czy krynia08 nie ma nic do roboty popołudniami, że tyle ciekawostek w internecie wygrzebuje? :roll: Może też by se coś w okolicy pokastrowała, hę? :spin2: ]

Skąd wiesz, że tego nie robi? A to, że znajduje fajne rzeczy, to super! Podtrzymuje wątek i ucieszy humorkiem, więc skąd ta uwaga?
Obrazek

AniaWrocław

Post » Sob lis 13, 2010 22:17 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

PearlRain pisze:my tu rozmawiamy jakby wykastrować kościelnego kocura a sam kocur jakby coś przeczuwał, przyszedł dziś na kilka dosłownie minut kilka zjadł kilka chrupek i czmychnął jak oparzony w długą

Przeczytał ulotkę 8)
izza & Bajka + Sharky

izza

Od: Pt wrz 26, 2003 14:32

Post » Sob lis 13, 2010 22:19 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

u mnie jakos koty nie latają :roll: tylko krety,wiewiorki czasem jaka sarenka przeleci a moje już dawno wyciachane a i sowa przychodzi
krynia08

Post » Sob lis 13, 2010 22:20 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

Krynia! To może by tak sarenkę, żeby nie było, że nie ciachasz
Obrazek

AniaWrocław

Post » Sob lis 13, 2010 22:25 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

ja sie naciachałam swoich tyla sztukow ze jak jade to weta to juz mam rabat :ryk: a sarenki nie wolno bo zwierzyna by zgineła , łażę gdzie nie ogrodzone i druty zwalam na zające to chyba też dobry uczynek
krynia08

Post » Sob lis 13, 2010 22:28 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

Agn pisze:Eeeee tam, pewnie proboszcz cichcem Miau czytuje i postanowił sabotować Wasze zamiary. :mrgreen:

siem proboszczowi kabel utnie i nie doniesie kocurowi gdzie czychają na jego jajeczka :twisted:
a tak poważnie to na pierwszy ogień pójdzie krówek zwany Leoś, jutro wystawię kilka fantów na bazarku i postaram się w dzień sfocić kocurka, na oko młodziak najwyżej roczny kot bardzo ufny i oswojony wystawia brzucha. Pingwin mimo, że bezjajeczny jest bardzo bojowym kotem :lol: dziś przegonił ze stołówki jakiegoś obcego (nieznanego nam) kota. Pingwin daje się pogłaskać, jednak nie jest w połowie tak ufny jak Leoś. Burasy to typowi przedstawiciele wolnych kotów, wpaść na chwilkę najeść się, wyspać w szafce i ganiają za interesami, jeden to kotka wysterylizowana, drugi płci nieznanej, Pan Stanisław też nie wie oba buraski maja nacięte uszy, pytałam karmicielki (dalej obrażonej) były sterylizowane już dwa lata temu, nakazała je odrobaczyć bo pewno nie były :? Pingwin i krówek pcheł nie posiadają, zostali przepatrzeni na tę okoliczność także burasy też powinny być wolne od życia wewnątrzfutrowego, śpią razem w szafce na balkonie by się podzielili pchełkami nie. Tą szafkę myślę, iż zdałoby się obłożyć styropianem tylko nie wiem wewnątrz czy na zewnątrz, tu potrzebuję rady.

PearlRain

Post » Sob lis 13, 2010 22:29 Re: Szatańskie Podszepty Toruń-proszę o rady

No to czekamy na bazarki
Obrazek

AniaWrocław

[poprzednia][następna]